Innspilling av promovideo

Et tjuetalls supportere stilte opp til filminnspilling med Langer, Wæhler, Gunnarsson, Berre og Zahid på Ullevaal og vi fulgte det hele på trygg avstand. Etter noen dager med deilig vårvær var det tid for pissregn og kaldt. Allikevel møtte omlag 20 supportere opp for å….vente. For sånn er det på filmsett når man er statister. … Fortsett å lese «Innspilling av promovideo»

Et tjuetalls supportere stilte opp til filminnspilling med Langer, Wæhler, Gunnarsson, Berre og Zahid på Ullevaal og vi fulgte det hele på trygg avstand.

Etter noen dager med deilig vårvær var det tid for pissregn og kaldt. Allikevel møtte omlag 20 supportere opp for å….vente. For sånn er det på filmsett når man er statister. Da fryser man mens stjernene kan vente i garderoben på at filmingen skal starte. Eller når det er pause i opptakene for å rigge kameraer på marginalt annet vis.

I starten var de fremmøtte noe sjenerte. Noen vitsa, få fniste. Så fikk vi beskjed om å samle oss i klynge samtidig med at vi fikk kaffe. Kroppskontakt og kaffe gjør noe positivt med folk. Selv de dårligste vitsene lo alle av, de som sang fikk med folk og været ble merkbart varmere.

Også misliker folk at andre folk drikker kaffe på tribuna.

Slik VPN har forstått det kommer initiativet til reklamefilmen fra Futatsu, klubbens eget reklamebyrå. De fikk frie tøyler dersom de organiserte det hele på egenhånd og fikk jaggu regissør og filmcrew til å stille opp helt kostnadsfritt.

Ikke veit vi hvordan det blir, men det var både dugelige mengder røyk og pulver på settet så resultatet blir nok hyggelig. Her er noen stillbilder vi fikk smugla ut fra begivenheten.

 

Legg igjen en kommentar