Dagboka mandag 23. mars 2015

Tap på Jordal og tap i Drammen. Det er status etter denne helgen. Nå ser vi fremover og det blir en spennende uke. Tap i Drammen Det ble 3-0-tap mot Strømsgodset på Marienlyst på lørdag. Ikke veldig mye å skrive hjem om der altså. Men det stod 0-0 til pause og deretter begynte byttene å … Fortsett å lese «Dagboka mandag 23. mars 2015»

Tap på Jordal og tap i Drammen. Det er status etter denne helgen. Nå ser vi fremover og det blir en spennende uke.

Tap i Drammen

Det ble 3-0-tap mot Strømsgodset på Marienlyst på lørdag. Ikke veldig mye å skrive hjem om der altså. Men det stod 0-0 til pause og deretter begynte byttene å rulle på.

Vålerenga stilte med følgende lag (bytter i parantes): Michael Langer – Niklas Gunnarsson, Markus Nakkim (Ivan Näsberg fra 66), Kjetil Wæhler (Simon Larsen fra 66), Ruben Kristiansen – Christian Grindheim (Herman Stengel fra 46), Sivert Heltne Nilsen – Rasmus Lindkvist (Moussa Njie fra 46), Ghayas Zahid (Rino Falk Larsen fra 82), Alexander Mathisen (Morten Berre fra 46) – Elias Mar Omarsson (Niklas Castro fra 66).

I forsvar kan vi konstantere at vi manglet Tollås Nation. På midten manglet Daniel Braaten og helt på topp manglet vi vår nye spiss, Deshorn Brown. At vi manglet en spiss ble tydelig når Zahid blåste et skudd fra 2 meter langt over litt ut i 2. omgang.

Vår nye spiss er hvert fall på plass i Oslo nå og klubben har lagt ut et intervju med han:

Tap på Jordal

Etter protest og mye rot ble det kamp på Jordal i går.

Der holder Vålerenga godt følge i første periode, men når man ikke klarer å få mål ut av utallige power play så ber man om bråk. Og det fikk man. 0-3 ble sluttresultatet.

Vif-hockey TV har tatt en prat med Stefan Espeland etter gårsdagens kamp:
[youtube http://www.youtube.com/watch?v=dS2ITDlo-OA]

Nå følger to kamper i Stavanger, tirsdag og torsdag, før det er kamp igjen på Jordal på lørdag. I den anledningen syter Åjlars litt over at de må betale Vålerenga sine reiseutgifter til torsdagens kamp og de er så hyggelige å sette opp buss for spillerne fra Oslo. Det spørs vel heller om Vålerenga blir i Stavanger fra tirsdag til torsdag.

Det som nå er helt sikkert er at Vålerenga må vinne en av kampene i Stavanger, eller så er det hele ganske sikkert over før man igjen rekker å spille hockey i Oslo.

VPN tipper Tippeligaen

VPN er i gang med å tippe Tippeligaen 2015. Foreløpig har vi gjort unna de to lagene vi tipper havner helt sist, Sandefjord og Lillestrøm. Senere i dag følger neste på lista.

Legg igjen en kommentar