Dagboka torsdag 12. mars 2015

Kniven på strupen for hockeygutta, vi jakter på spiss i mulighetenes land, og det har blitt spilt kamp i syden. Sånn går dagene… Opp i ringa! I kveld er det på en måte kniven på strupen for hockeygutta eller #iskrigerne som noen liker å kalle dem. Spesielt mye kriging på isen kan vi ikke se … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 12. mars 2015»

Kniven på strupen for hockeygutta, vi jakter på spiss i mulighetenes land, og det har blitt spilt kamp i syden. Sånn går dagene…

Opp i ringa!

I kveld er det på en måte kniven på strupen for hockeygutta eller #iskrigerne som noen liker å kalle dem. Spesielt mye kriging på isen kan vi ikke se at det var i Askerhallen på tirsdag, rent bortsett fra at det tok litt fyr på slutten av matchen. Men kriginga foran målet til Frisk Asker må opp på et vesentlig høyere nivå dersom ikke gutta skal ryke ut av sluttspillet ganske så fort. Vi må vinne kampene på Jordal pluss en seier i Askerhallen. Nå resultatet hittil viser 2-1 i kamper til Frisk Asker og begge deres kamper er vunnet hjemme så må vi opp i ringa og det litt faderlig fort. Skulle vi gå på en smell hjemme på Jordal blir veien lang, bratt og veldig humpete. For ikke å si tilnærmet umulig.

Samtidig som kveldens kamp går av stabelen på Jordal er det Årsmøte i Vålerenga Fotball Elite, så her skiller vel sannsynligvis de mer hockeyinteresserte lag med de mer fotballinteresserte. Vi anbefaler likevel å møte opp på Jordal for å støtte laget frem til en særdeles viktig seier i kveld.

Det blir en tøff affære, med karanter på viktige spillere, et spill som må forbedres mange hakk, skudd som ikke legges i fanget på Dahlberg, og ikke minst så må løperne til Frisk Asker tas ut høyere i banen enn det vi har klart hittil. Vi aner også høye skuldre og tøffe taklinger fra begge lag. Spesielt siden Frisk Asker drømmer om en skalp på Jordal, men også fordi Shampos menn sannsynligvis har fått en hårføner eller fem etter siste forestiling i Askerhallen. Askerpublikummet regne vi med klarer å oppføre seg bedre borte enn hjemme, la myntene ligge i sparebøssa til unga og kast heller sedler om dere må kaste noe. Makan til drittoppførsel skal du lete lenge etter, vi kommer heldigvis fra møblerte hjem her i Oslo Øst.

Spissjakten i USA er inne i siste runde?

Vi regner med at Stig-Ove Sandnes og Morten Tandberg har klart flyturen godt og at de nå sannsynligvis sitter med et siste-utkast til en avtale med vår nye forjettede spiss.  Det er artig å lese ryktetråden på forumet om alt fra Moa, via Børven, til Berbatov og mer eller mindre urealistiske innkjøp med tanke på klubbens økonomi. Dersom man linker ryktene og ønskene sammen med hvem som har fått hvilke draktnummer for inneværende sesong blir det ekstra morsom lesing. Anbefales på det varmeste i ledige stunder.

Hmmm.. det er torsdag og det er årsmøte i Vålerenga Fotball Elite…der skal jo Stig-Ove Sandnes være?! Kan han da sitte i forhandlinger i Colorado eller New York? Eller er han på vei tilbake til Norge? Har han jetlag, og kan han da gjennomføre årsmøtet?

Alt dette regner vi med at vi får svar på i løpet av ettermiddagen, men inntil da får vi leve i uvisshet og lese rykter. Eller kanskje vi skal lese om at Davy Wathne i TV2 får fortsette å jobbe eller ikke etter oppnådd pensjonsalder? Det absolutt beste for alle hadde vel vært om han fikk pensjonere seg litt tidligere, så kan han konsentrere seg om å blokkere alle som kan finne på å si noe kritisk om han på Twitter. Det er han jævlig god på, en av de beste faktisk.

Sydenfotball

Vålerengas mannskap møtte i går islandske Hafnarfjörður på Marbella i en treningskamp som ingen fikk se, men det var stor underholdning å lytte på Klanens Webradio. Episk.
Kjetil Wæhler gikk av banen etter 18 minutter med en liten føling i leggen, det skal ikke være noe skummelt. Men han og Vålerenga tar ingen sjanser på dette tidspunktet og det synes vi er bra. Vi skal tross alt tette igjen bak i hele 2015, og da trenger vi Wæhler i god form, for ikke å si i farlig god form. Kort referert så endte det slik:

Vålerenga – Hafnarfjörður 1-1 (0-1)
Marbella

Mål: 0-1 Hafnarfjörður (15), 1-1 Rasmus Lindkvist (str. 69)

Vålerengas lag:  Michael Langer – Niklas Gunnarsson, Simon Larsen, Kjetil Wæhler (Ivan Näsberg fra 18), Ruben Kristiansen – Christian Grindheim, Sivert Heltne Nilsen (Herman Stengel fra 46),  Ghayaz Zahid, Elias Mar Omarsson (Rasmus Lindkvist fra 65), Daniel Fredheim Holm (Moussa Njie fra 46) – Morten Berre

Vålerenga i kveld

Om du er i tvil, møt opp på Jordal, kampen starter kl. 19.00. Skal du stemme, er medlem og har sakspapirene klare så er det årsmøte i kantina i Vallhall, klokka 18:00

Legg igjen en kommentar