Dagboka onsdag 11. mars 2015

I går så det ikke ut til at noen ting gjaldt. I dag er det Klanens Web Radio som gjelder KWR Klanens Web Radio hang 20 sekunder etter TV2 Sumo i Askerhallen i går. Bare bra, spør du oss. Nedturene kom liksom ikke så brått da. I dag er et all grunn til å skru … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 11. mars 2015»

I går så det ikke ut til at noen ting gjaldt. I dag er det Klanens Web Radio som gjelder

KWR
Klanens Web Radio hang 20 sekunder etter TV2 Sumo i Askerhallen i går. Bare bra, spør du oss. Nedturene kom liksom ikke så brått da.

I dag er et all grunn til å skru på KWR i beste middagstid.Klanens Webradio sender kampen mellom Vålerenga og Hafnafjarðar som en rall-sending fra Bohemen. Sendestart er 15:50.

I første omgang er planen å snakke mye om fotball, den nye spissen som kanskje kommer, litt om spillerstallen og sånt. Det blir intervjuer fra Marabella og med håkkikapteinen før kampen i morra.

Håkki
Forferdelig rotete kamp med forferdelig resultat. Frisk Asker 3-0 over sjuke Vålerenga. 2-1 i kamper favør Frisk, men i morra kveld står det 2-2 uten at vi klarer å mobilisere den helt store interessen av den grunn.
Dagens Aperop oppsummerer gårsdagens kvartfinale ypperlig:

Dette er uten tvil det bleikeste Vålerenga-laget på mange, mange tiår. Nå har vi hørt folk preike om at det er sluttspillet man går for i månedsvis. Nå er det her, og man står med lua i hånda i Askerhallen og lar dem pisse på oss.

Det er kanskje like greit det stopper i kvarten, så man slipper å bli ydmyket av Storhamar i semi. Eller av Oilers, som kan finne på å velge oss bare for å slå oss ut på faenskap.

Etter denne sesongen må det forandringer til. Store forandringer.

Spiss fra Jamaica?
Den mystiske hemmelige superspissen har fått kjøtt og blod på Sotahjørnet  og i Aperopet.  Deshorn Brown er navnet. Han har vi trua på, først og fremst om det er sant at Kjetil Rekdal & Co har trua på’n.

Årsmøte
Vålerenga Fotball Elite holder årsmøte i kantina på Vallhall i morra klokka 18. På klubbens sider leser vi:

Siden Vålerenga Fotball Elite ble stiftet 1. september 2014, legger styret opp til at det formelle årsmøtet skal gå raskt unna. Etter den formelle delen vil styret orientere om status vedrørende bl.a. økonomi og sportslig satsing.

Vi biter oss merke i løftet om at det skal gå raskt unna. For selv om vi er litt lei håkki denne sesongen, hadde det vært digg å få med seg det meste av kampen som starter på Jordal klokka 19.

Legg igjen en kommentar