Kveldsboka 10. mars 2015

Noen ganger blir det litt kaos i rekkene. En av de gangene er i dag. Dagens dagbok er av den sene og korte sorten. Det er tydeligvis mye som skjer i Vålerenga om dagen. I kveld, det vil si nå, så spiller hockeygutta mot Frisk-Asker i Askerhallen. Der står det 1-0 til Frisk-Asker, og resten … Fortsett å lese «Kveldsboka 10. mars 2015»

Noen ganger blir det litt kaos i rekkene. En av de gangene er i dag. Dagens dagbok er av den sene og korte sorten.

Det er tydeligvis mye som skjer i Vålerenga om dagen. I kveld, det vil si nå, så spiller hockeygutta mot Frisk-Asker i Askerhallen. Der står det 1-0 til Frisk-Asker, og resten av kampen kan du jo høre på Klanens webradio.

Hos fotballgutta så er de fortsatt på Marbella. Nesten. For noen er på fly til Frankfurt. Daglig leder Stig-Ove er på vei dit, visstnok sammen med Morten Tandberg. Hvor de skal er en dypt bevart hemmelighet. Heldigvis har de, i følge Facebook, med seg telefonene sine så vi veit at vi kan få tak i dem. Og de kan få tak i oss. Kanskje de skal hente spiss? Det mener i alle fall TV 2.

NRK skal gjøre et helhjerta forsøk på å sette kvinnefotballen tilbake på fotballkartet. Det kan bli spennende å se om de faktisk gidder å satse i år. Deres første forsøk er å ha en skikkelig sending fra alle kampene, noe ala det vi er vant til med fra Tippeligaen. Det blir spennende å se om de skal sende noe fra Vallhall. Vi har kanskje våre tvil…

Les mer om satsinga på Vålerengas nettsider.

Vålerenga nå

Vi er ikke i Askerhallen, men hører på sendinga fra Klanens webradio.

Legg igjen en kommentar