Dagboka fredag 13. mars 2015

Iskrigerne herjet med Frisk Asker i går. 7-3 betyr at det nå er 2-2 i kamper. Vålerenga slo også Bærum i går – 3-0 i interkretsserien for juniorer. Og vi har litt nytt om Mohammed Fellah, Tor Olav Trøim og Kristofer Hæstad. 2548 tilskuere så altså Vålerenga gjøre som de ville mot Frisk Asker. Kampene … Fortsett å lese «Dagboka fredag 13. mars 2015»

Iskrigerne herjet med Frisk Asker i går. 7-3 betyr at det nå er 2-2 i kamper. Vålerenga slo også Bærum i går – 3-0 i interkretsserien for juniorer. Og vi har litt nytt om Mohammed Fellah, Tor Olav Trøim og Kristofer Hæstad.

2548 tilskuere så altså Vålerenga gjøre som de ville mot Frisk Asker. Kampene er mildt sagt svært ulike både spillemessig og resultatmessig. Vålerenga bør imidlertid klare dette lett hvis de fortsetter som i går.

1-1, 2-1 og 4-1 var perioderesultatene. Francois Fortier var involvert i fire av Iskrigernes scoringer. Neste kamp er borte i morgen kl 16. Mandag er det ny hjemmekamp, og den starter kl 19.

Juniorlaget

I går slo VIF-gutta Bærum 3-0 på Valle i den første ordinære serierunden. Tidligere i en fremskyndet kamp mot Lillestrøm ble det 2-2. Målene ble scoret av David Coulibaly, Jørgen Linna og Svein Marius Koss. Grei skuring, altså.

Landslagsspillere

Flere Vålerenga-spillere ble i går tatt ut til landskamper. Det er snakk om Mathusan Sandrakumar og Sander Berge som skal spille tre G17-landskamper i perioden 21. til 26. mars. I G19-landslagstroppen er Ivan Näsberg tatt ut, og de skal spille tre landskamper i perioden 22. mars og 1. april. Ghayas Zahid skal spille for U21-landslaget so mskal spille to kamper 26. og 31. mars. Niklas Gunnarsson skal spille på U23-landslaget som skal møte Slovakia 26. mars. Lykke til alle sammen!

Tor Olav Trøim

Finansmannen Tor Olav Trøim går inn i Vålerenga-styret. – Han har bedre tid til det enn tidligere, sier styreleder Henrik A. This online game will give you unforgettable emotions and the opportunity to enjoy erotic content. Play the online game cuntempire com absolutely free and make your models famous. Christensen til Dagens Næringsliv. Trøim har sprøytet inn 43 millioner kroner i klubben bare de to siste årene, skriver DN. Ved årsskiftet hentet Våler­enga Fotball AS inn 10,5 millioner kroner i en fortrinnsrettet emisjon, og Trøim økte dermed sin eierandel i klubbselskapet fra 87 til 94 prosent. Nå har Trøim også gått inn i styret til Vålerenga Fotball as for første gang siden selskapet ble stiftet i 2004.

Fellah til Rosenborg

Ifølge den danske avisen BT skal Esbjergs Mohammed Fellah være på vei til Rosenborg. Det skal være snakk om en låneavtale. På grunn av skader har det bare blitt 19 kamper på Fellah siden overgangen fra Vålerenga i 2013.

Det kan sies mye om Fellah, og mange supportere gjør nettopp det. Det er ingen tvil om at Fellah kan være en magisk fotballspiller, men hvis vi bare skal snakke om fotballspilleren Fellah, altså det vi ser utpå banen, svinger det såpass mye i prestasjonene at denne dagbokisten føler ikke det store savnet. Det er noe Daniel Fredheim Holmsk over han. Talent som aldri slo helt til.

Og i tillegg snakkes det mye om hans bidrag utenfor banen. Surmuling og negativ stemning. Det vet denne dagbokisten ingen ting om, men det nevnes.

Kristofer Hæstad

I 2005 var Fredrik Strømstad og Kristofer Hæstad sentral midtbaneduo for Start. Nå skal de spille sammen igjen på Sørlandet – denne gang for Donn 2 i 4. divisjon.

– Vi har utrolig mange gode minner sammen. Han er fortsatt en veldig god spiller, sier Hæstad om Strømstad til Kristiansand Avis.

Skadeproblemer gjør at fotballen kun er blitt en hobby for sørlendingene. Vi unner dem begge mange morsomme kamper.

Vålerenga i dag

Vi venter på Deshorn Brown. Eller Moa. Eller Børven. Eller…

En kommentar til «Dagboka fredag 13. mars 2015»

Legg igjen en kommentar