Dagboka fredag 6. mars 2015

Det ble seier i første treningskamp på Marbella i går og det er klart for kvartfinaler i hockey. Seier! Vålerenga møtte Segunda B-laget Marbella til dyst i går. Der vant Vålerenga 3-0 etter mål av Elias Mar Omarsson, Sivert Heltne Nilsen og Christian Grindheim. – Vi skaper en fem-seks kanonsjanser, og scorer tre mål. I … Fortsett å lese «Dagboka fredag 6. mars 2015»

Det ble seier i første treningskamp på Marbella i går og det er klart for kvartfinaler i hockey.

Seier!

Vålerenga møtte Segunda B-laget Marbella til dyst i går. Der vant Vålerenga 3-0 etter mål av Elias Mar Omarsson, Sivert Heltne Nilsen og Christian Grindheim.

– Vi skaper en fem-seks kanonsjanser, og scorer tre mål. I tillegg tror jeg vi får en scoring feilaktig annulert. Men det er ingen stor kamp av oss, det er sånn midt på treet, så vi har mye å jobbe med enda, sier Kjetil Rekdal til VIF-Fotball.no.

Så da vet vi det. Kampen ble ikke vist på TV, men klubben har lagt ut video av scoringene:

I følge de som vet noe om sånt så imponerte unggutten Markus Nakkim da han fikk sjansen til å spille hele kampen som midtstopper. Nakkim har før sesongen blitt tatt opp i A-stallen.

Neste kamp på Marbella går mot Hafnarfjörður fra Island. Den spilles på onsdag klokka 16.00.

Kvartfinale

Første oppgjør i kvartfinalen mot Frisk Asker står på dagens program. Kampen vises på TV2 Sportskanalen for de som ikke tar turen til Asker.

Vif-Hockey TV har lagt ut intervju med Sondre Olden og Rasmus Juell før kampen:

Ønsker du mer info om kampene mot Frisk Asker så finner du det i onsdagens dagbok.

Endringer i seriesystemet

Det er Fotballting kommende helg og dermed duket for endringer i seriesystemet.

Dessverre er det ikke flertall for å gjøre noe med Tippeligaen denne gangen, det er kun Vålerenga, Molde og Rosenborg som ønsker å gjøre noe med seriesystemet.

Det VG derimot kan melde er at det vil bli endringer for 16-åringene og 2. divisjon. For 16-åringene er det snakk om en landsdekkende serie for å få toppet kampene enda mer enn man får gjort i dag. Den skal også erstatte dagens JET-cup, som Vålerenga har vunnet flere år. Vi registrerer at en tidligere samferdselsminister fra Senterpartiet ikke liker ordningen, men det driter vi egentlig i. Bønda skjønner ingenting!

For 2. divisjon så blir det også en spissing. I 2000 gikk man fra 8 til 4 avdelinger. Disse fire avdelingene skal nå bli til 2. Dette for å toppe 2. divisjon enda mer. Vi kan godt være enig i at det er en lur idé, men hva skjer med 2. laget vårt? Skal 2. lagene være i 2. divisjon, blir de flyttet ned til 3. divisjon eller skal det lages en egen reservelagsserie etter modell fra England? Vi vet foreløpig ikke, men finner det sikkert ut snart.

Som en liten kuriositet så kan vi melde at den kampen i 2. divisjon med flest tilskuere er lokaloppgjøret Fredrikstad – Kvik Halden fra 2002. Da var 7013 tilskuere på plass. Den slår vi vel når vi møter Lyn til sommeren?

Brann

Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha!

 

Legg igjen en kommentar