10 grunner til å droppe årets sesongkort

I år som tidligere år er det grunner til å droppe sesongkort. VPN, rause som vi er, gir deg grunnene ferdig utmeislet så du får en bedre hverdag. Grunn nummer 10 – Kampa går på TV Enten det er åpen kanal eller betalingskanal går kampene på TV. Normalt sett er jeg et fritt menneske som … Fortsett å lese «10 grunner til å droppe årets sesongkort»

I år som tidligere år er det grunner til å droppe sesongkort. VPN, rause som vi er, gir deg grunnene ferdig utmeislet så du får en bedre hverdag.

Grunn nummer 10 – Kampa går på TV
Enten det er åpen kanal eller betalingskanal går kampene på TV. Normalt sett er jeg et fritt menneske som tar egne valg, men TVs innflytelse på meg er nær ubegrenset og jeg gjør helst ikke ting som kan gjøres via TV´n. For eksempel gikk jeg aldri på pub alle årene Rorbua gikk på NRK, da var det jo pub på TV.

Grunn nummer 9 –Martin Andresen er manager
Jeg gidder ikke kjøpe sesongkort så lenge Martin Andresen er i klubben, han har ødelagt alt! Jojo, så er han ikke i klubben lenger. Allikevel gidder jeg ikke kjøpe sesongkort så lenge Pål Breen er på Valle, alt er rasert med ham som sjef! Årleit, han er for så vidt ikke der lenger. Men kjøper ikke sesongkort før Skjerfet har gått av, penga renner jo ut i dass! Han er også ute, ja. Uansett er det folk i klubben, og da kjøper jeg ikke sesongkort.

Grunn nummer 8 – Klubbøkonomien er ræva
Hvem vet om Vålerenga går konkurs eller greier seg? Fullfører de sesongen? Blir det poengtrekk? Med disse usikkerhetsmomentene fremstår sesongkort som en usikker investering. Det er godt mulig klubben står bedre rustet mot sånne trusler dersom flere folk kjøper sesongkort, men det er ikke mitt ansvar.

Grunn nummer 7 – Kampene spilles på Ullevaal
Vi skal tilbake til østkanten, også spilles kampene på vestkanten. Det er sjukt. Om enda kampene ble spilt på Bislett eller et annet sted der vi ikke ser noe som helst av banen. Dessuten er det ikke viktig hvem som spiller, for meg er det viktigste hvor de spiller (Lyn spiller for eksempel på Bislett).

Grunn nummer 6 – Ikke plass i lommeboka
Med tre kredittkort (alle maksa ut), NAV-kort, førerkort, treningssenterkort…det er rett og slett ikke plass til flere kort før førerkortet blir beslaglagt. Om sesongkortet bare kunne komme på æpp.

Grunn nummer 5 – Vanskelig å kjøpe sesongkort
Løsningene for å kjøpe sesongkort er så gammeldagse. Joda, jeg kan jo sende tekstmelding. VIFsesong til 2242. Eller stikke inn på denne nettsiden. Kortet må allikevel fysisk hentes i Sjappa på Helsfyr. Sjukt stress. Finnes ikke en æpp?

Grunn nummer 4 – Prisen #1
2000 spenn for alle hjemmekampene til Vålerenga er ublu. Det er jo 133 spenn for hver hjemmekamp noe som tilsvarer minst 2 øl, sikkert 4 øl om jeg går et sted der de vanner ut pilsen.

Grunn nummer 3 – Prisen #2
I Bendit koster sesongkort 1700 spenn. For hva? Ikke ser du, ikke føler du, ikke eksisterer du. Det er ikke engang gulvvarme, og med så dårlige fasiliteter ser jeg heller på TV.

Grunn nummer 2 – Ikaros suger
Hva er det de vil? Atale folk som tror dem er bedre enn alle andre, totalt ignoranter for at jeg faktisk er bedre enn dem. Dessuten trommer dem.

Grunn nummer 1 – Klanen suger
Klanen er bare en skygge av seg selv, og de har de vært i en årrekke nå. Sikkert siden 1991. Jeg gidder ikke betale 2000 spenn for å høre på en haug med folk som ikke gidder å synge, å la være å synge klarer jeg selv. Foran TV´n.

Hva er din grunn for å droppe sesongkort? Legg igjen beskjed i kommentarfeltet under.

Om du allikevel skulle finne på å kjøpe sesongkort

Vi har gitt deg grunnene for å la vær, skulle du allikevel ønske å kjøpe sesongkort bør du være klar over at det er solgt 1500 sesongkort så langt i år. Dette tyder på at det store flertallet i Norge ikke kjøper sesongkort hos Vålerenga. Du vil vel ikke være en del av mindretallet?

For å kjøpe sesongkort sender du SMS med kodeord VIFsesong og sender til 2242. Eller så besøker du nettsiden. Føler du deg sprette gal og vil treffe folk reiser du til Sjappa på Helsfyr.

Lykke til.

En kommentar til «10 grunner til å droppe årets sesongkort»

Legg igjen en kommentar