Kampprat og lagoppstilling Vålerenga – AGF

18:00 møter Vålerenga AGF på La Manga. Her er siste nytt fra Spania, slik vi kjenner det. Kveldens lag Vålerenga har både Ruben Kristiansen og Alexander Mathisen ute med det som omtales som småskader mens Ghayas Zahid er småsjuk. Vi håper på snarlig helbred, og synes det gir Rekdal spennende muligheter når han har satt … Fortsett å lese «Kampprat og lagoppstilling Vålerenga – AGF»

18:00 møter Vålerenga AGF på La Manga. Her er siste nytt fra Spania, slik vi kjenner det.

Kveldens lag

Vålerenga har både Ruben Kristiansen og Alexander Mathisen ute med det som omtales som småskader mens Ghayas Zahid er småsjuk. Vi håper på snarlig helbred, og synes det gir Rekdal spennende muligheter når han har satt opp denne (sannsynligvis) startelleveren hvor Ivan Näsberg går inn for Ruben Kristiansen og Herman Stengel går inn for Ghayas Zahid, sammenlignet med kampen mot Viking:

Lars Hirschfeld, Simon Larsen, Kjetil Wæhler, Niklas Gunnarsson, Ivan Näsberg, Sivert Heltne Nilsen, Christian Grindheim, Daniel Fredheim Holm, Elias Mar, Omarsson, Herman Stengel, Daniel Braaten.

Dårlig sydenvær
Når man skriver om La Manga i februar må man nevne været. I går regna det heftig og etter en dag med opphold var det lov å håpe på en tør aften i dag. Den gang ei, det har akkurat begynt å regne. Igjen. Dessuten blåser det. Himmel og hav som det blåser! Som Herman Stengel sa tidligere i dag, det gjelder å holde ballen langs bakken. Når det er skrevet virker matta det skal spilles på grei og det er å håpe på at det ikke blir gjørmebad. På den annen side er det aller mest å håpe på at det slutter å regne.

Å håpe på at det slutter å blåse er som å tro på julenissen. Bua som er satt opp på La Manga for presse vaier i vindkastene.

Danmarks svar på Brann

AGF fra Aalborg rykka ned fra Danmarks øverste divisjon i fjor og ville ikke vært mostander å regne med under normale omstendigheter. Samtidig er ingenting normalt med treningskamper og alt kan hende. Hva veit vi, Rekdal kan finne på å sett inn keepertrener Gjermund for den saks skyld.

Tross alt er ikke det viktigste med treningskamper å være best i verden, men å få trent.

Se kampen på eget ansvar
Kampen streames over internettet. Mot Viking gikk det skikkelig dårlig, for 89 spenn så ingen første omgang, få andre omgang. Folk har rett nok fått penga tilbake eller ”gratisbillett” til kveldens kamp. Litt tynt at det ikke er automatikk i retur av penger, man skulle tro det koster litt å administrere alle klagene også.

Tar du sjansen? Da kobler du deg opp mot La Manga på denne siden. Enten du velger bilde eller ikke er lyden alltid best på Klanens webradio. Rune Julsvik, Robin Grov og Espen Bjørnseth lar humla suse i øregangene dine.

Klarer du å synke lyd og bilde?

Legg igjen en kommentar