Rekdal: – Målet med cupen er alltid cupfinale!

VPNs utskremte til La Manga har fått en prat med Kjetil Rekdal på dagens trening. Hva tror han om 2015? Seriegull? Cupgull? VPN har fått svar på det vi alle lurer på! Vålerenga trener på La Manga og etter mandagens treningsøkt var det tid til en liten prat med Kjetil Rekdal. Naturlig spørsmål på denne … Fortsett å lese «Rekdal: – Målet med cupen er alltid cupfinale!»

VPNs utskremte til La Manga har fått en prat med Kjetil Rekdal på dagens trening. Hva tror han om 2015? Seriegull? Cupgull? VPN har fått svar på det vi alle lurer på!

Vålerenga trener på La Manga og etter mandagens treningsøkt var det tid til en liten prat med Kjetil Rekdal.
Naturlig spørsmål på denne tiden av året er hvilke målsettinger laget har for den kommende sesongen.

– Cup er alltid cupfinale. Nå har vi ryki på overtid på Lerkendal i kvartfinalen og fjerde runde i Skien mot Odd, så vi har vært uheldige og hatt litt stang ut akkurat der. I serien må vi prøve å klatre høyere opp på tabellen og kanskje, med full klaff, være med i medaljekampen. Vi må bare bruke tida vi trenger for å utvikle oss videre og bli den klubben vi ønsker å bli, sier Rekdal.

På spørsmål om hvem, eller hva, vi tramper på var sjefen rask: – Det er selvfølgelig kanariufugla.

Se hele intervjuet med Kjetil Rekdal i videoen.

En kommentar til «Rekdal: – Målet med cupen er alltid cupfinale!»

Legg igjen en kommentar