Dagboka onsdag 11. februar 2015

Vålerenga har reist til Spania uten to spillere ingen veit noe om Treogtjue spillere, fire trenere, to medisinmenn og en haug med supportere har rømt landet og nyter spansk sol og gras en ukes tid (detaljer på klubbsidene). To TV-sendte kamper til niogåtti kroner stykket har fått det til å rable på Sotahjørnet som mener dette … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 11. februar 2015»

Vålerenga har reist til Spania uten to spillere ingen veit noe om

Treogtjue spillere, fire trenere, to medisinmenn og en haug med supportere har rømt landet og nyter spansk sol og gras en ukes tid (detaljer på klubbsidene). To TV-sendte kamper til niogåtti kroner stykket har fått det til å rable på Sotahjørnet som mener dette er Fotball for Fiffen. Greit nok at det er i dyreste laget for dem som er nødt til å se alle de fireogseksti treningskampa på La Manga i vinter og som ender opp med å tigge daglig øl og brød for 5969 kroner når våren kommer. Men en hundreogsøttiåttelapp for å følge klubben i vårt hjerte mot kvalifisert sparring i to kamper syns ikke vi er helt gæernt. Viking søndag klokka 18.30 og Aarhus neste onsdag klokka 18.

VPN stiller mannsterkt, og denne ene mannen har med seg både notatblokk og videokamera med lyd. Gled dere til gravende dybdeintervjuer som kryper inn under vinterblek gåsehud og nytinte fotballknotter. Vår utsendte revolver-journalist veit nok å sette heltene våre til veggs mellom veggpasningene.

Vi veit ikke om Aperopet er representert, i så fall er det hemmelig. De er glade i hemmeligheter der i gården. Vel, ikke glade i hemmeligheter at de klarer å holde det hemmelig at de har kvalifiserte hemmeligheter, men såpass at de klarer å holde på hemmeligheten om hvilken spiss og hvilken midtbanespiller klubben har i kikkerten. Det er det som er så raua med hemmelighold; du er nødt til å fortelle folk at du veit noe for ellers ville ikke folk vite at du har en hemmelighet.

Og mens klubben holder korta tett til brystet i en innviklet forhandlings-situasjon eller to, er Aperopet nødt til å briljere med at klubben i det hele tatt speller kort. Hvorfor ikke heller holde helt kjeft? Mer om de hemmelige tjenestene her .

Vålerenga på La Manga
Kos dere

Vålerenga her hjemme
Husk årsmøtet i VFE i kantina på Vallhall i morra klokka 18 
Eh..e..?
Vi tar kommentarfeltet på alvor og slurper i oss en ekstra sterk kopp morgenkaffe: Årsmøtet i VFE er i morra om en måned, altså 12. mars

2 kommentarer til «Dagboka onsdag 11. februar 2015»

Legg igjen en kommentar