Mandagsboka 26. januar 2015

Hockey-gutta bød opp til fest på bondelandet og det er heftige diskusjoner på forumet. Dette er bakteppet for dagens dagbok. Hockey-fest på bondelandet XXX er en klubb det er større glede i å forlate enn å besøke. Det er som den litt plagsomme fettern til en kompis du prøver å unngå. Han kan by opp … Fortsett å lese «Mandagsboka 26. januar 2015»

Hockey-gutta bød opp til fest på bondelandet og det er heftige diskusjoner på forumet. Dette er bakteppet for dagens dagbok.

Hockey-fest på bondelandet

XXX er en klubb det er større glede i å forlate enn å besøke. Det er som den litt plagsomme fettern til en kompis du prøver å unngå. Han kan by opp til fest, men du veit aldri om du får en flaske i bakhuet. Dette skjedde ikke i går. Festen gikk aldeles strålende. Den gikk såpass strålende at iskrigerne ikke slutta å score før det stod 9-3 til Vålerenga.

Les mer om seieren på Vålerenga Hockeys nettsider.

Vi gleder oss over to ting: For det første så er det jævla moro å slå XXX – uansett idrett. For det andre så er det utrolig morsomt å se et Vålerenga-lag som begynner å fungere. Vi vant serien i fjor; da tar vi bøtta i år.

Hete forumdiskusjoner

Det har vært sagt mye om forumet og diskusjonene som går der, men en ting er sikkert; når lavaen renner så stopper den ikke. Den mest aktive tråden er vinterens ryktetråd. I denne tråden er nå det store temaet «hvem skal spille spiss i Vålerenga 2015?». Logg deg inn eller registrer deg for å bli med i diskusjonen.

Det blir garantert spennende framover.

Juniortap i Østfold

Vålerengas juniorer møtte Sarpsborg 08s juniorer til treningsdyst i Østfoldhallen lørdag. Det endte dessverre med tap 1-2.

– Vi tapte 1-2. Vi slapp inn et mål i midten av førsteomgang og et rett før pause. Vi trøblet litt med eget spill i dag, det var mange utskiftninger fra forrige kamp, sier trener Gard Holme til vif-fotball.no.

Trøbler du med eget spill og slipper inn mål så taper du antageligvis også.

Vålerenga i dag

I dag suger vi på 9-3-karamellen. Vi tenker på at det er gøy med hockey, men gleder oss også til Tippeligaen. Så prøver vi å unngå trøbbel med eget spill, spesielt når vi ser at NFF trekker poeng allerede før serien starter. Det kan du jo også diskutere på forumet.

Les også: Årets vakreste syn

Legg igjen en kommentar