Nicolai Høgh sluppet av Vålerenga

Vålerenga er enig med Nicolai Høgh om å avbryte kontrakten. Dansken kom til Vålerenga sommeren 2013 fra Esbjerg. Det er ingen hemmelighet at det til tider har vært et anstrengt forhold mellom Høgh og Kjetil Rekdal og det har etter hvert blitt mindre og mindre spilletid for dansken. Foreløpig er han ikke klar for en ny … Fortsett å lese «Nicolai Høgh sluppet av Vålerenga»

Vålerenga er enig med Nicolai Høgh om å avbryte kontrakten.

Dansken kom til Vålerenga sommeren 2013 fra Esbjerg.

Det er ingen hemmelighet at det til tider har vært et anstrengt forhold mellom Høgh og Kjetil Rekdal og det har etter hvert blitt mindre og mindre spilletid for dansken.

Foreløpig er han ikke klar for en ny klubb, men det har vært kontakt med flere danske klubber det siste halvåret.

Vålerenga har god dekning på stopperplass og dermed passet det fint nå å slippe Nicolai Høgh. Når han kom til Vålerenga i 2013 kom han gratis, noe som medførte at han fikk en kontrakt med god lønn. Dermed frigjør Vålerenga nå mye lønnsmidler som kan brukes til å forsterke andre deler av troppen.

Les mer på vif-fotball.no.

2 kommentarer til «Nicolai Høgh sluppet av Vålerenga»

Legg igjen en kommentar