Dagboka onsdag 17. desember 2014

Adventen har snart fullført den harde tredjerunden og klokka ringer for siste runde. Alle venter på et eller annet, ikke bare på bystyrevedtak og terminliste. Gjett hva! Ja, ja. Så sitter vi her da. Sitter og venter på sesongstart og på terminlista som NFF har lovet oss i dag. Den kommer nok, men blir det … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 17. desember 2014»

Adventen har snart fullført den harde tredjerunden og klokka ringer for siste runde. Alle venter på et eller annet, ikke bare på bystyrevedtak og terminliste. Gjett hva!

Ja, ja. Så sitter vi her da. Sitter og venter på sesongstart og på terminlista som NFF har lovet oss i dag. Den kommer nok, men blir det etter lønsj blir det uten dagbokkommentar. Det eneste sikre er at det endelig ikke blir tippeligakamp 16. mai i Bergen.

Vi venter på så mangt, det ligger liksom i tida. Femogtjue toppklubber venter på at Martin Ødegaard bestemmer seg, og en hel fotballverden venter forgjeves på at mafiaen i FIFA skal offentliggjøre grenskningsrapporten om korrupsjonsbeskyldninger. Selv vi som har alt, vi som følger Vålerenga, venter på noe. Akkurat nå venter vi på en ny film og det er ikke Iskrigerne 2.

Vålerenga Cricket var en gang ganske bra, men nå er de veldig dårlige. Faktisk så svake at de utroper seg selv til verdens dårligste cricketlag. Sånt blir det selvfølgelig film av, skrev Dagsavisen mandag

Ildsjelene bak filmen ønsker verdenspremiere den 14. februar neste år, dagen før åpningskampen mellom India og Pakistan i World Cup. Vålerenga Cricket klubb ønsker å sende fem spillere til Australia, samt leie en kino og invitere verdens beste cricketspiller, Sachin Tendulkar, som æresgjest.

For å få til dette søker cricketlaget å crowdfunde seg selv til Australia, via nettstedet pozible.com. Kampanjen går til fredag 19. desember. Innsamlingen har rundet 11.500 dollar, mens målet er 25.000. Crowdfundingvideoen ligger ute på blant annet YouTube.

Nå er også internasjonale medier interessert i historien om det dårlige cricketlaget i Oslo. I Australia har for eksempel TV stasjonen SBS en stor sak på Vålerengas kampanje. Så gjenstår det å se om det blir noen tur til Australia og om laget får møte Sachin Tendulkar i februar.

Les også: Verdens dårligste cricketlag med film (dagsavisen.no)

Vålerenga i dag
Direkte fra bystyret: Skole og Stadion – VPN live her

Vålerenga 2015
Spilleplan Tippeligaen 2015 kommer i løpet av dagen – følg med på vif-fotball.no og NFF

Legg igjen en kommentar