Dagboka torsdag 20. november 2014

Helt rykende ferske nyheter! Morten Berre, Simon Larsen og Michael Langer forlenger kontraktene med Vålerenga. Forlenger, inn og ut Vi kan nå melde at Morten Berre, Simon Larsen og Michael Langer forlenger sine kontrakter. De første som kom med nyheten i dag var faktisk Bergens Tidende (wat?), men vi regner med at de har sjekke … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 20. november 2014»

Helt rykende ferske nyheter! Morten Berre, Simon Larsen og Michael Langer forlenger kontraktene med Vålerenga.

Forlenger, inn og ut

Foto: Eivind Hauger
Foto: Eivind Hauger

Vi kan nå melde at Morten Berre, Simon Larsen og Michael Langer forlenger sine kontrakter. De første som kom med nyheten i dag var faktisk Bergens Tidende (wat?), men vi regner med at de har sjekke fakta i saken.

At Simon Larsen forlenger kom ikke som noen stor bombe, det har vært klart siden han takket nei til Start. Litt mer nyhet er det i at Berre og Langer forlenger med Vålerenga.

Videre melder BT at Nicolai Høgh mest sannsynlig er ferdig i Vålerenga, hvis noen vil ha han. 31-åringen har slitt benken de siste månedene av sesongen.

Spørsmålet er da hva som skjer med Gudmund Taksdal Kongshavn. Det ble tidligere i uken klart at Sarpsborg08 ikke benytter seg av opsjonen. Samtidig har de gjort det klart at de gjerne tar han, men da må han være gratis. Å gi fra oss Kongen gratis er neppe veldig lurt for Vålerenga, selv om vi får med videresalgsprosenter. VPN skal innrømme at vi helst hadde sett Kongshavn som førstekeeper for Vålerenga i 2015.

Lars Hirschfeld er en annen mann det er klart at Vålerenga vil kvitte seg med. Problemet er at han har et år igjen av kontrakten og at han har en skyhøy lønn. Etter det VPN erfarer ligger lønna i området 1,8 millioner kroner per år. Altså jævlig dyrt for en reservekeeper. Med all respekt for Lars: VPN mener nå at tiden er inne for at han stikker fra Valle.

Det spekuleres også en del i om Kjetil Wæhler er på vei tilbake til Vålerenga. Han er nå ledig på markedet etter at han ikke får ny kontrakt i IFK Gøteborg. Strømsgodset ville gjerne ha han før sesongen og i sommer, men de ville ikke betale for han og da strandet avtalen.

Klubben vil publisere all denne informasjonen neste uke, etter at ekstraordinær generalforsamling har blitt holdt og avtalene med breddeklubben og Trøim er godkjent.

Trenerskifte for damene
Trener for damelaget Glenn Rostad har gitt beskjed til Vålerenga om at han gir seg. Det skjer et år før kontrakten går ut. Glenn har denne sesongen pendlet fra Fredrikstad til Valle, samtidig som han har familie og fulltidsjobb ved siden av å være hovedtrener for Vålerenga. Det har ført til en litt for stor belastning, som vi alle skjønner at ikke fungere på sikt.

VPN takker Glenn for en bra sesong og lykke til videre.

Hvem som tar over damelaget er enda uklart.

Klubben i mitt hjerte
De siste dagene har Vålerenga krabbet opp fra noenogtjuendeplass til 7. Det er bra, men vi er Vålerenga! Vi skal være på topp, skal vi ikke det? Bruk 10 minutter på å stemme, vi er på vei mot toppen!

Husk at du kan stemme både fra PC, Mac og mobil. Stem så mange ganger du kan!

Her er lista:
Vålerenga Fotball Elite
Vålerenga Ishockey Elite
Vålerenga Fotball
Vålerenga Ishockey
Vålerenga Basket
Vålerenga Håndball
Vålerenga Amerikansk Fotball
Vålerenga Innebandy klubb
Vålerenga Ski
Vålerengafamiliens Vertshus AS B.I.L.

Info-møte og ekstraordinær generalforsamling
Torsdag 27. november (det er neste uke) så skjer det mye på kveldstid i kantina på Vallhall. Det er ikke klubbens julebord, men informasjonsmøte og to ekstraordinære generalforsamlinger. Tidsskjemaet er stramt og ser sånn ut:

18:00 – 18:45: Åpent informasjonsmøte om ståa i klubben, samt framdrift i stadionsaken.

19:00: Ekstraordinær generalforsamling for Vålerenga Fotball

20:00: Ekstraordinær generalforsamling for Vålerenga Fotball Elite

Det er samarbeidsavtalen det skal generalforsamles til. Mer info, samt sakspapirer, finner du på hjemmesidene til Vålerenga Fotball.

Vålerenga i dag
Mye Vålerenga i dag, følg denne listen, så blir du lykkelig:

Legg igjen en kommentar