Klubben i mitt hjerte, stem Vålerenga

I Dagbladets konkurranse «Klubben i mitt hjerte» vil vinneren få 100.000 kroner på konto. Vålerenga ligger sørgelig langt nede på lista, har vi fullstendig slutta å bry oss? Konkurransen er enkel. Hver eneste dag går du inn og gir din stemme til Vålerenga. Nå har Vålerenga 10 lag med i konkurransen og alle kan vinne … Fortsett å lese «Klubben i mitt hjerte, stem Vålerenga»

I Dagbladets konkurranse «Klubben i mitt hjerte» vil vinneren få 100.000 kroner på konto. Vålerenga ligger sørgelig langt nede på lista, har vi fullstendig slutta å bry oss?

Konkurransen er enkel. Hver eneste dag går du inn og gir din stemme til Vålerenga. Nå har Vålerenga 10 lag med i konkurransen og alle kan vinne litt da de fleste stiller i forskjellige klasser. Det er heller ikke sånn at du må velge mellom hockey og fotball, du kan stemme på alle Vålerengas lag. Hver dag.

Dermed er du klar for å engasjere deg litt? Flott, her er lista. Klikk deg rett inn, skriv koden som avgjør om du er menneske og så stemmer du på neste lag i lista.

Takk for hjelpen!

Vålerenga Fotball Elite
Vålerenga Ishockey Elite
Vålerenga Fotball
Vålerenga Ishockey
Vålerenga Basket
Vålerenga Håndball
Vålerenga Amerikansk Fotball
Vålerenga Innebandy klubb
Vålerenga Ski
Vålerengafamiliens Vertshus AS B.I.L.

2 kommentarer til «Klubben i mitt hjerte, stem Vålerenga»

Legg igjen en kommentar