Dagboka fredag 10. oktober 2014

Det høljer ned og braker løs, men Dagboka er på plass uansett! I dag handler det om nye sponsoravtaler, nytt styre i Vålerenga Fotball Elite og litt annet snacks. LifeWave Vålerenga har fått seg en ny sponsor, LifeWave. Først litt bakgrunn om LifeWave: De er et såkalt MLM-selskap eller Multi-level Markting hvis du vil. Det … Fortsett å lese «Dagboka fredag 10. oktober 2014»

Det høljer ned og braker løs, men Dagboka er på plass uansett! I dag handler det om nye sponsoravtaler, nytt styre i Vålerenga Fotball Elite og litt annet snacks.

LifeWave
Vålerenga har fått seg en ny sponsor, LifeWave.

Først litt bakgrunn om LifeWave: De er et såkalt MLM-selskap eller Multi-level Markting hvis du vil. Det betyr at egentlig en form for pyramidesalg, hvor selgere rekrutterer nye selgere og kunder. På den måten fortsetter dette og for hvert salg strøs det litt penger oppover i systemet. I Norge skal det visstnok være cirka 2000 selgere. De selger plaster som visstnok skal kunne gi fantastiske virkning, ehh ja..

I en artikkel fra Østlandsposten fra desember 2013 er det mye info om selskapet og produktet som de selger. Fylkeslegen er opptatt av å påpeke at plastrene ikke har noen dokumentert virkning, mens en fysioterapeut sier at det hele er en «fullstendig på jordet».

Vi må få lov til å påpeke at vi er skeptiske til dette. På vif-fotball.no kan vi lese at «Noen av spillerne har allerede brukt plastrene under kamp, og kunne rapportere om hurtigere restituering enn ellers, etter å ha benyttet seg av produktet.» Er dette noe vi sier fordi vi har lyst til å få fingrene i penga til LifeWave eller fungerer det faktisk? Vi husker jo hvordan det var med neseplaster for en del år siden, stor jippo, men det døde fort ut.

Samtidig er det den etiske siden ved dette. Vålerenga kommer nå til å være med å markedsføre en «vidunderkur» mot alle mulige lidelser, men så vidt vi vet så eksisterer det ikke noen vitenskapelig dokumentert effekt av dette. Er det da riktig at vi biter på kroken bare for å få en hånd i krukka? Vi vet at klubben er blakke, men betyr det at vi skal selges oss som horer til alle som kommer løpende? Skal vi bite på når mildt sagt suspekte selskaper vil få oppmerksomhet på vår bekostning? Og hva tenker andre sponsorer, som DnB, om dette?

Vi håper at klubben har tenkt nøye gjennom dette og at det er flere grunner enn bare penger til at vi tillater at slike, tilsynelatende, humbug selskaper får lov til å sponse oss.

Styre og stell
Styre i Vålerenga Fotball Elite hadde styremøte mandag kveld. Og de har lagt ut referat! Hele referatet leser du på vif-fotball.no.

Vi syns det er deilig og utrolig bra at klubben nå starter et større arbeid rundt informasjonen som sendes ut til Vålerenga-familien. Frustrasjonen har vært stor til tider, både i VPN redaksjonen og blant andre Vålerenga supportere over at det kommer så lite informasjon ut fra Valle. Spesielt i krisetider som det har vært denne sesongen, så hadde vi forventet mye mer informasjonsdeling om status og hvor kritisk situasjonen er. Nå får vi endelig noe info.

Det skal være ekstraordinært årsmøte i Vålerenga Fotball Elite 26. november. Der har alle mulighet til å delta og påvirke. Vedtektene sier at man må ha vært medlem i en måned før man får en stemme på møte, noe som betyr at man må melde seg inn senest 26. oktober, helst før for å unngå noe tull. Å melde seg inn er enkelt, du går inn her. Medlemskap koster 250 kroner og vil bidra til at klubben får en fin egenkapital nå i starten. Så langt VPN erfarer så nærmer vi oss 500 medlemmer, noe som har gitt rundt 125.000 kroner inn for klubben.

Juniorgutta
Vålerenga junior Elite vant 2-0 mot Lillestrøm på bortebane i går. Serieleder Stabæk klarte bare uavgjort mot Asker og dermed er det på ny spenning i interkretsserien. Før siste serierunde ligger Vålerenga nå bare et poeng bak Stabæk.

I siste serierunde som spilles førstkommende onsdag 18.45 på Valle, så møter Vålerenga faktisk Asker. Stabæk har også hjemmekamp og møter Bærum. Bærum jakter på bronseplassen og er avhengig av seier.

Med andre ord er dette jævlig spennende og et seriegull kan alltid være morsomt! Alle mann til Valle!

Damene
Damelaget møter Lillestrøm på lørdag og man jakter nå ny tilskuerrekord i Toppserien. Kampen spilles i LSK-hallen. Antall tilskuere som skal slås er 1548, noe vi tror skal gå relativt greit.

Lillestrøm har til denne kampene mobilisert ganske kraftig og damene ønsker derfor vår støtte til å overdøve pip-pipenes dunk-dunk sanger.

VIF TV har også intervjuet Guro Pettersen og vi har heldigvis funnet ut hvordan vi kan embede videoen inn i Dagboka så her har du intervjuet:

Uten å virke som en mannssjåvinist så må vi få lov til å legge til at vi har noen vakre fotballdamer i Vålerenga og det kan være en av flere gode grunner til å møte opp på lørdag for å se damene gruse fugla.

Kampen begynner klokka 16.00 og DnB inviterer til gratis inngang hvis du registrerer deg på forhånd.

Ivan Näsberg
Ivan spilte hele kampen for Norges G18-landslag da det ble 0-0 mot Finland i EM-kvalifiseringa torsdag. I følge vif-fotball.no står nå Norge med fire poeng på to kamper og mulighetene skal være godt for å kvalifisere seg for EM.

Neste kamp er mot Skottland på søndag klokka 14.00.

Nicklas Gunnarson
vif-fotball.no så er det nå lagt ut ett intervju med Nicklas Gunnarson. Det vi legger merke til med en gang er at han og Ali Iqbal har hatt en halvtimes egentrening etter treninga med fokus kun på det tekniske. Vi i VPN hyller dette og mener at alle spillerne bør gjøre dette. Fortsett med dette, og husk at det kan være lurt å ta seg en tur i vektrommet også.

Videre sier Nicklas at han studerer Sports Management og at han nå har internship på Valle. Der jobber han blant annet med det nye sponsorkonseptet. Så det er han som liker disse LifeWave plastrene altså? Neida, vi bør kødder Nicklas. Fortsett det gode arbeidet både på og av banen, forhåpentligvis vil det bidra til at forsvarsrekka fungerer bedre neste år.

Siden vi nå har lært oss hvordan vi legger inn intervjuene fra VIF TV her i dagboka så gjør vi det også for intervjuet med Nicklas:

Og til de bak intervjuet i VIF TV, fortsett det gode arbeidet!

VPN på Facebook
VPN jagde 4000 likerklikk på vår Facebook-side og la ut en post på Facebook om det i går. Da manglet vi 120 «likes» og det tok ikke lang tid. Over natta er vi nå oppe i 4085 «likes». Redaksjonen i VPN takker og bukker. Har du ikke delt siden vår med dine venner enda så håper vi at du kan ta deg bryet med det.

Legg igjen en kommentar