Dagboka onsdag 8. oktober 2014

Hockey og litt andre ting foregår selv om landslaget skal på tur. Og noen klager, det må de jo alltid. Champions Hockey League Det er duket for kamp i Champions Hockey League på Jordal i dag. Motstander er Farjestad og det er returoppgjør etter blussslåsskampen i Sverige. Foran oppgjøret, som starter 20.05(!), så ligger Vålerenga … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 8. oktober 2014»

Hockey og litt andre ting foregår selv om landslaget skal på tur. Og noen klager, det må de jo alltid.

Champions Hockey League
Det er duket for kamp i Champions Hockey League på Jordal i dag. Motstander er Farjestad og det er returoppgjør etter blussslåsskampen i Sverige.

Foran oppgjøret, som starter 20.05(!), så ligger Vålerenga helt sist i gruppa med 0 poeng. Øverst ligger Vienna Capitals med 12, Zurich på andre plass med 10 poeng og Farjestad ligger på tredje plass og har 8 poeng.

Billetter til kampen kan kjøpes hos Billettservice.no, eller igjennom alle 7-Eleven og Narvesen-kiosker i Oslo, samt Vål’engaSjappa på Helsfyr.
Billettbodene på Jordal Amfi åpner som normalt, to timer før kampstart, kl. 12.30.

Billettpriser:
Voksen: 150,-
Barn:50,-
Honnør:100,-

Stadionprosjektet
Etter at vi nå har fått de politiske vedtakene vi trenger for reguleringsplanen og tomta venter vi nå på en endelig avklaring rundt behandling av utleie til Oslo kommune av skolebygget. Dette er noe som må på plass. Sotahjørnet har gjort oss oppmerksomme på at saken ikke er på agendaen på neste møte i kultur- og utdanningskomiteen. Neste møte er da 29. oktober, ikke 19. november som Sotahjørnet skrev.

Vi har snakket med Åge Petter Christiansen, styreleder i Vålerenga Kultur- og Idrettspark:

Vi er i kontakt med både Rådhuset og Bymiljøetaten (BYM).
Rådhuset får å få behandlet leieavtalen for skolen (avgjørende for finansieringen) – og BYM for å starte det praktiske arbeidet med kart og tomter.
Vi har også møter med NCC for å få på plass vårt samarbeid i en endelig avtale.

Kort sagt; Nok å gjøre, men svært inspirerende.

Vi kommer tilbake med mer så fort vi får mer informasjon

Klaging og syting
Mot Sogndal var det rundt 2500 tilskuere innafor portene på Ullevål, selv om det offisielt var over 7000 der. Det er fordi Vålerenga teller antall solgte billetter når de oppgir tallet, mens vi betaler leie for de som er innafor portene.

Etter kampen mot Sogndal har det kommet ett par artikler på Klanen.no, her og her, om stemninga på tribunen i det siste.

Greit, stemninga på Bredden har ikke vært all verden i det siste, men det henger klart sammen med prestasjonene på banen og hvor vi ligger på tabellen. Etter to strake tap, attpåtil mot Sandnes Ulf(!), åpner gutta med rævva fotball de første 20 minuttene mot Sogndal. Det var så vidt man klarte å holde ballen i laget mer enn en pasning av gangen, og da er det faen meg lov å si ifra. Det var ingen som bua, det var ingen sang mot eget lag og sangene gikk på bredden. Når gutta endelig skjerpet seg og fikk i gang spillet så døde også mye av klaginga.

Jeg tror det er jævlig viktig at klanstyret og de som publiserer på klanen.no husker på at bredden for et par år siden var helt dødt. Gaza var stedet det skjedde og der vi hadde rekrutteringa. Så måtte miljøet i svingen brytes opp når Ullevål skulle bygges på. På mange måter ble miljøet som over de siste åra hadde fått bygd seg opp der ødelagt og splitta. Alle passet heller ikke inn på bredden og de flytta tilbake til hjørnet i svingen. Og miljøet som vi hadde fått i svingen har heller ikke kommet seg på beina igjen, hverken i stemning eller antall.

Det som er helt klart før neste sesong er at Klanen må se både på hvor vi skal stå på stadion og hvordan vi kan samles mest mulig. Klubben må gå i seg selv og se på hvordan vi kan markedsføre kampene våre bedre, for i dag er det knapt markedsføring å se. Det dukker opp noen web-bannere her og der på nettaviser, men hvor er plakatene på t-banen og trikk? Markedsavdelinga må skjerpe seg og skjønne hvor man faktisk møter målgruppa til Vålerenga.

Vålerenga i dag
Alle mann til Jordal!

Legg igjen en kommentar