Dagboka tirsdag 7. oktober 2014

Singh ble frosset ut i Vålerenga, Vålerengas kaptein legger opp, Lillestrøms kvinner selger seg billig, Martin Andresen er tilbake og Klanen legger seg flate etter kritikk. Landslagspause, sier folk. Ingenting å melde, sier folk. Kjedelige dager, sier folk. Idioter svarer Dagboka.  Singh ble frosset ut I en tåredryppende artikkel forteller Aftenbladet om Singh sin usikkerhet for … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 7. oktober 2014»

Singh ble frosset ut i Vålerenga, Vålerengas kaptein legger opp, Lillestrøms kvinner selger seg billig, Martin Andresen er tilbake og Klanen legger seg flate etter kritikk. Landslagspause, sier folk. Ingenting å melde, sier folk. Kjedelige dager, sier folk. Idioter svarer Dagboka. 

Singh ble frosset ut
I en tåredryppende artikkel forteller Aftenbladet om Singh sin usikkerhet for å signere for Molde, hvordan supporterne vendte ham ryggen og at laget frosset ham ut.

Det er hjerteskjærende. Det er trist. Er det virkelig slik det var på Valle under Martin Andresen? Joda, Andresen var vel ikke den som var flinkest i omgang med mennesker som ikke var kopi av ham selv, men Aftenbladet farger historien til de grader. Selvsagt påvirker det omgivelsenes forhold til deg når klubben som fostra deg opp, og sørget for at du fikk hår på ballene, blir fortalt at du skal gå gratis. Ikke ei krone for overgang er du villig til å bidra med. Du skal være i klubben, pliktskyldig, til kontrakten din går ut og dett var dett.

Ikke blir du tatt imot som helt etter at du har fått trene med klubben Oslobesøk og sitter i garderoben og forteller spillerne at de må komme seg bort fra Vålerenga i en helvetes fart. Ingen kan da undre seg over at du ikke fikk trene mer på Valle den sommeren.

Ingen frosset ut Singh eller snudde ryggen til ham. Det var han som meldte seg ut og pissa på alle som løftet ham frem gjennom hans ungdomsår.

Hanne Mellingsæter legger opp
Etter omlag 150 år med innsats for klubben har damenes kaptein, 33 årige Hanne Mællingseter, bestemt seg for å legge opp som toppspiller etter kampen mot Klepp. Siden Klepp er bortekamp og ligger skikkelig langt unna antar vi siste sjanse for de fleste til å se Hanne sprudle er hjemmekampen mot Trondheims-Ørn søndag 19. oktober.

Hanne Mællingseter legger opp. Foto: www.grydis.no
Hanne Mællingseter legger opp. Foto: www.grydis.no

Dit bør du komme! Hanne innehar klubbrekord i flest obligatoriske kamper, førte på egenhånd Vålerengas damer fra lavere divisjoner til Toppserien og sørget egenhendig for at Vålerenga har etablert seg med et lag i Toppserien.

Sånt gjør rett og slett ingen etter deg.

Martin Andresen er tilbake
På søndag, under kampen mot Sogndal, ble Martin Andresen observert på tribuna sammen med Trøim. Det er usikkert på hva årsaken til dette møtet var, men VPN håper Trøim ba om å få tilbake penga sine.

Trøim og Andresen på Ullevaal
Trøim og Andresen på Ullevaal

Ja, du har vel ikke glemt at Vålerenga er raka fant? Det ser jo ut til at skuta holder ut denne sesongen gitt at det kun er få serierunder igjen. Men hva skjer neste år? Blir det klubb? Økonomien er fremdeles skikkelig skakk og det er er vanskelig å planlegge for fremtiden, forutsatt at fremtiden ikke ligger stort mer enn 5 dager frem i tid.

På en måte er det litt fint. Nå veit vi at når spillere kobles til Vålerenga er det fordi de er dritbillige. Eller gratis som det også heter. Altså ikke noe grunn til å spekulere i overgangssummer noe som gjør arbeidsdagen vår lettere. Dessuten veit vi at om en ny spiller nå kommer til Vålerenga er det fordi han digger klubben. Han elsker kongeblått og gjør det nærmest gratis. For er det noe klubben ikke kan takle nå om dagen, så er det dyre leiesoldater.

Så, skulle du ha en slant kan du jo skjenke den til «Det er vi som er Vål’ enga». Eller fyll tanken på bilen din hos Shell på Grorud eller Shell Express ved innkjøringa til Valle. Da går noen kroner til staten, noen kroner til Shell og noen kroner til Vålerenga.

Lillestrøms damer på billigsalg
Når det kniper i Oslo reiser gutta ofte til Lillestrøm for litt garantert dott på løken. Jentene og damene der ute synes jo det er stor stas å kunne skryte på seg en Oslogutt i sosiale medier, så eneste kriteriet er raskt at du er fra by`n.

Denne helga er det gratis med damer der ute! DNB vil at Lillestrøm kvinner vs. Vålerenga damer skal sette publikumsrekord og gir billettene gratis. Bare følg instruksjonene på denne siden. Det deles visst ut gratis pølser og cola også, men etter hva VPN har reisende supportere gjerne med seg dette uansett. Men hyggelig å bli påspandert, da.

Sexisme i fotballen
Etter at Dagboka har kommet med grove og seksuelle antydninger i omtale av kampen mot Lillestrøms damer er det på sin plass å rette blikket mot Klanen. Hvorfor? De er mye verre enn oss!

Søndag utbroderte en av Klanens skribenter hvordan Tone Damli, syngedama fra Sogndal, mest er egnet som en fornøyelsespark. Antydningen kom ikke bare en eller to ganger, det var den gjennomgående tonen i hele innlegget og til slutt føltes det såpass klamt for såpass mange at sosiale medier kokte. Eller, det ble i hvert fall kommentert i sosiale medier. Dermed ble innlegget fjernet fra Klanen.no, noe som er redelig. Men så poppet det opp igjen før det igjen forsvant. Veldig forvirrende, helt til dette innlegget dukket opp på Klanen.no. Intet mindre enn en skribent som legger seg paddeflat og unnskylder seg uforbeholdent. Vi stjæler og sakser:

Medlemmer av Klanen, eller andre supportere av klubben skal heller ikke klandres for det som ble skrevet. Det var dumt, simpelt og upassende. Tynn skvip og idiotisk å skrive så direkte.
Jeg ber ubønnhørlig om unnskyld til alle som har blitt dratt inn i dette, uansett måte.

Sånn, da skulle den saken være i boks. For øvrig, om du synes Klanen var drøye bør du sjekke Sotahjørnet. Der har du selve definisjonen på drøyt!

Vålerenga i dag
Tirsdag. Da er det vel ingenting vi har notert i kalenderen så da blir det å nappe løk, leke med loffen og tøyse med laksen.

Legg igjen en kommentar