Dagboka fredag 26.september 2014

Dagens dagbok blir ikke så veldig lang, men desto mer glad. Det dreier seg for det meste om at ting går riktig vei. Livesendinger er fint, det er hockeyseire og! Hockey på Jordal er gøy med Fabian Stang! Når man slår M/S 7-1 hjemme på Jordal da er ting slik de skal være. At Fabian kom … Fortsett å lese «Dagboka fredag 26.september 2014»

Dagens dagbok blir ikke så veldig lang, men desto mer glad. Det dreier seg for det meste om at ting går riktig vei. Livesendinger er fint, det er hockeyseire og!

Hockey på Jordal er gøy med Fabian Stang!

Når man slår M/S 7-1 hjemme på Jordal da er ting slik de skal være. At Fabian kom en tur for å kjenne på mugglukta og se våre Iskrigere banke Manglerud Star gjorde heller ikke noe. Så får vi håpe at den prominente gjest skjønte at selv om det ikke skulle bli et OL i Oslo i 2022 så trenger vi sårt nye ishaller lenge før den tid. Satser på at Jan Tore Kjær tok med seg den dresskledde på en skikkelig guidet tur rundt på hele bruket, inkludert garderober, sanitæranlegg, under tribuner og bak forheng. Det vil sannsynligvis ha vært nok overbevisende til at ordføreren vil bringe sakens til torgs ved første og beste anledning. Men det var jo passende å slå naborivalen såpass som vi gjorde, de skjønner nå hvilken plass de har…

Fotball på naturgress

I kveld spilles det fotball på naturgress, nærmere bestemt i Sandnes. Nordlies gutter tar i mot Rekdals menn, og skal vi ikke like godt spikre igjen kista for laget fra denne forblåste og ekkelt skarrende delen av landet? Husk det kjære spillere, det er mulig å kvalifisere seg til Europa-ligaspill med en 4.plass i den norske eliteserien. Da må det tettes igjen bak og åpnes fremme. Kjartansson, også kjent som Z, skal få sprenge forsvaret til Ulf i kveld, og vi regner med at Zahid gjerne vil være med på moroa. Det knytter seg mest spenning til om Tom Nordlie tilter totalt på sidelinja, eller om han innser at Nordlie-effekten ikke vil finne grobunn på denne kanten av landet, som ellers er så frodig og nærmest middelhavslignende i følge de som bor der. De har sannsynligvis aldri vært ved Middelhavet. Uansett, vi gleder oss, det er midt i fredagstacoen, og kampen følger du på TV2 Zebra kl 18:30, om du da ikke har tatt turen til kampen sammen med Klanen, eller (les videre rett under her)

We will CoverItLive!

I pur glede over alskens duppeditter og livemuligheter forsøker vi i kveld å live-kommentere fra Sandnes Ulf – Vålerenga! Vi kan ikke love objektive utsagn, da dette i første rekke er en test.
Live-kommentarene finner du her eller ved å gå tilbake til forsiden.

 

God helg!

Legg igjen en kommentar