Dagboka tirsdag 9. september 2014

Det er landskamp i dag, noe som normalt skulle tilsi at det ikke skjedde så mye i Vålerenga-sammenheng. Denne uka stemmer det dårlig og dagboka vil i dag snakke litt stadion, litt hockey og litt elitefotball. Stadion Vi kan ikke helt la stadion ligge. I morgen er det møte i finanskomiteen der det etter alle … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 9. september 2014»

Det er landskamp i dag, noe som normalt skulle tilsi at det ikke skjedde så mye i Vålerenga-sammenheng. Denne uka stemmer det dårlig og dagboka vil i dag snakke litt stadion, litt hockey og litt elitefotball.

Stadion
Vi kan ikke helt la stadion ligge. I morgen er det møte i finanskomiteen der det etter alle solemerker skal klubbes gjennom at Vålerenga skal få tomta for en krone. Dette skal vi la ligge nå, for det som er mer interessant er hvordan det faktisk skal se ut.

I vårt intervju med Åge Petter Christensen så kommer det fram at de har gjort noen endringer i de opprinnelige planene. Stadion var først planlagt litt vel gigantisk. Dette var under megalomaniens styre, der alt skulle være grandiost og flott. Litt som Neros styre av Rom. Nå har edrueligheten kommet til Valle, og det er vi strengt talt veldig glad for.

Stadion skal ta rundt 18000 tilskuere. Av disse skal en kortside på 6000 ståplasser tildeles Klanen. Dette er mye; dette er veldig mye. Og dette er veldig bra. Når hele 33 prosent av stadion blir ståplass viser Vålerenga at de tar supporterne på alvor.

Noe som er kjipt, men forståelig er punktene rundt akustikk, hjørner og stadionnavn. De kommer ikke til å se spesielt på noe akustikk, men det har heller ikke så mye å si. 6000 syngende Vålerenga-supportere kommer garantert til å høres. Det vil også antageligvis kuttes i antall hjørner, noe som tilsier at stadion ikke blir helt lukka. Igjen, litt kjipt, men det er noe som kan gjøres noe med seinere. Det siste punktet, stadionnavnet, er jo en liten bøyg. De satser på å selge stadionnavnet for å få inn ekstra med cash. Forståelig, men kjipt. Forhåpentligvis får vi en stadionsponsor som er stor på det og litt rund i kantene (dette er ikke en tjukkasvits).

Les mer i vårt intervju med Åge Petter Christensen her.

Hockey
Vi tenkte vi bare skulle minne dere alle på at verdens morsomste hockeyliga – Get-ligaen – starter opp igjen på torsdag. Vålerenga serieåpner hjemme på egen is mot Storhamar. Matchen starter 1900. Dette er torsdag; torsdag 11. september altså.

Eliteball
I kveld skal Vålerenga Fotball Elite ha sitt aller første styremøte. I den forbindelse har nyvalgt varamann Morten Nydal oppfordra folk på sosiale medier til å komme med ting du vil ta opp. Han blir sikkert glad om du stikker inn på Facebook-kontoen og kommer med konstruktive forslag.

2 kommentarer til «Dagboka tirsdag 9. september 2014»

Legg igjen en kommentar