Dagboka mandag 11. august 2014

Vi har mista åtte poeng i sommer. Skal vi miste enda flere de to neste ukene på grunn av en håpløs dommeravgjørelse? Kjartansson i dytten Ja, da, Viðar Ørn er i dytten. Først dytta han en sarpestopper for å provosere fram trøyeholding og straffe. Så dytta han seg plass forrest i dusjkøen og dett var … Fortsett å lese «Dagboka mandag 11. august 2014»

Vi har mista åtte poeng i sommer. Skal vi miste enda flere de to neste ukene på grunn av en håpløs dommeravgjørelse?

Kjartansson i dytten
Ja, da, Viðar Ørn er i dytten. Først dytta han en sarpestopper for å provosere fram trøyeholding og straffe. Så dytta han seg plass forrest i dusjkøen og dett var dett..eh dytt. Den første likte vi ikke, du er bedre med beina enn henda, Viðar. Men den blinde toppdommern forærte oss en straffe, en sånn gavepakke vi ikke er helt komfortable med å få.

Gruelig fra Grue IL

En gruelig dommer fra Grue
uten hjerne og auer i huet.
At han var helt nødt
til å dele ut rødt
var så dumt at du ikke kan tru det

Som mange av sine kolleger liker tydeligvis Tom Harald Hagen å avgjøre kamper. Han lyktes ikke helt på Ullevål lørdag siden det endte uavgjort, men han får mulig en indirekte finger med i spillet i Vålerengas kommene kamper mot Lillestrøm og Brann. Med toppskårern på tribunen er det våre to verste fiender som kan nyte godt av Vålerengas overgrep mot lille Sarpsborg.

Klubben har selvsagt protestert. Viðar Ørn har forklart seg for disiplinærutvalget og vi regner med at en sånn opplagt dommertabbe fører til null kamper karantene for målmaskinen vår.

Hva nå, Tippeliga?
Ingen norske lag er med videre i Europa. Hvorfor? Har Norsk Toppfotball og Nils Johan Semb hatt rett hele tida: når Rema Ballklubb svikter som lokomotiv svikter resten av fotball-Norge. Nissene kan jo bare klamre seg til sitt eget vås og tro på det, mens det er Reka som har rett:

Hva som er grunnen? Det har vært snillisme av verste sort. Det stilles ikke krav noen plasser lenger. Alt skal være så fint og bedagelig. Jeg har fått svi for at jeg er tøff i mine uttalelser og kravene jeg stiller. Men hvis vi ikke tør å klinke til blir vi enda mer akterutseilt enn vi er nå, sier Rekdal til Aftenposten.

Les også: – Norsk fotball har vært preget av snillisme av verste sort (aftenposten.no)

En type spurte forleden om hva Rekdal hadde sagt om et eller annet. Svaret var at vi ikke hadde fått det med oss, men uansett hva Reka måtte ha sagt og ment måtte det være rett. Reka vil ha 12-klubbs Tippeliga. Selv har vi ikke vært så veldig glad i den danske modellen, men når Reka mener det er best, mener vi det også.

Se hva Kjetil Rekdal har fått til med det stakkars skakkjørte Vålerenga som en av tippeligaens dårligste managere etterlot seg i 2012. Den som ikke hører på denne mannen vil norsk fotball vondt.

VPN resten av uka
Så du tror dagboka er i rute igjen etter en lang, heit og slapp sommer? Du kan jo håpe. Det blir som å ta seier på forskudd mot Sarp. Muligheten er der, men resultatet stemmer sjelden.


Legg igjen en kommentar