Dagboka mandag 7. juli 2014

Diego Calvo er på vei hjem, Vålerenga er på vei til Skien og dagboka er på vei ut til dere. En mandag full av reise altså. Vålerenga møter Odd – igjen La oss starte med dagens kanskje viktigste begivenhet: Odd – Vålerenga. Siden VM så og si er ferdig så tillater NFF seg å starte … Fortsett å lese «Dagboka mandag 7. juli 2014»

Diego Calvo er på vei hjem, Vålerenga er på vei til Skien og dagboka er på vei ut til dere. En mandag full av reise altså.

Vålerenga møter Odd – igjen
La oss starte med dagens kanskje viktigste begivenhet: Odd – Vålerenga. Siden VM så og si er ferdig så tillater NFF seg å starte opp med Tippeligaen igjen. Helt greit syns vi; det har tross alt vært litt laber kvalitet på dette verdensmesterskapet etter at gruppespillet ble ferdig.

Det kjipe er riktignok at Vålerenga (igjen) møter Odd. Det blei tap forrige gang – og siden dekket ikke har endra seg (fortsatt kunstgress) så er vi bekymra for et lignende resultat. Nå veit vi dog hva som skal til. Stoppe han store labanen de har foran mål. Stopper man Johnsen stopper man Odd. Bare ikke stopp han med en takling så han kan falle som Robben.

Siden Odd har Norges dølleste supportere så måtte klubben finne på noe spesielt. De har derfor invitert en hel del gospel- og kirkekor til å synge ut gjestende Vålerenga-supportere. Rune Tribune har stått for opplæringa. Det er mye det blir, bra blir det nok ikke.

NTF-turnering
Unggutta, de som skal være med på å skyte Vålerenga ut i Europa om noen år (sett at vi spiller i eliteserien og ikke i 4. divisjon) spiller turnering på Hamar i disse dager. Symptomatisk nok møtte U19-laget Odd i første kampen – og tapte.

I denne turneringa er det to spillere som viser seg fram for Vålerenga. Den ene er Mattias Totland fra Fana og han andre er Harald Danielsen fra Tønsberg. Forhåpentligvis er de den neste nye hipsterpilsen. Les mer om de på vif-fotball.no.

Diego Calvo-watch
Nå har han forsvunnet, kjæreste Calvo. Han var lenge i Brasil, der han fikk være med på reisen fra gruppespill til kvartfinale. Det måtte en rævva straffe til for å dra for tidlig tilbake til Norge. Synd han ikke fikk noen kamper, men bra han ikke ble skadet.

Vålerenga i dag
Vi tar toget dit toget ikke går og ser Vålerenga (kanskje) slå Odd. Også synger vi ut blandakoret til Rune Tribune.

En kommentar til «Dagboka mandag 7. juli 2014»

Legg igjen en kommentar