Dagboka tirsdag 8. juli 2014

Kunstdekke med innebygde selvskudd – det er Skagerak Arena, det ! Oddsenligaen fortsatte i går med kamp 2 av 3.  Odd 2 og Vålerenga 2, uavgjort. Én kamp gjenstår. Finalen i Oddsenligaen spilles på Ullevaal siste helg i oktober. Selvmål er mål du skårer selv, i motsetning til mål som skåres av andre. En kamp … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 8. juli 2014»

Kunstdekke med innebygde selvskudd – det er Skagerak Arena, det !

Oddsenligaen fortsatte i går med kamp 2 av 3.  Odd 2 og Vålerenga 2, uavgjort. Én kamp gjenstår. Finalen i Oddsenligaen spilles på Ullevaal siste helg i oktober.

Selvmål er mål du skårer selv, i motsetning til mål som skåres av andre. En kamp blir ikke avgjort når det er like mange selvmål som andre mål. I Skien, eller Skjeen på folkemunne, tok to spillere skjeen i egen hånd (ikke hendene, men handsholdsvis fot og rygg), noe som var avgjørende for at kampen ikke ble avgjort før det var for seint. Alt i alt en kamp begge lag fortjente å tape; Odd fordi de slipper inn skudd fra hundreogsøtti meter og Vålerenga fordi de vant stolpestatistikken i kampens desidert nest siste sekund. 2-2 er et resultat ingen i Skien er fornøyd med, men så lenge vi er fornøyd selv, bærer vi over med det. Ett velfortjent poeng til oss, og to tapte poeng til Odd. Jo da, det kunne vært verre.

Ellers? Jo, Svein-Erik Edvartsen dømte en god kamp i går. Noen mener sikkert at kampen ikke var så god, men er det riktig å gi Edvartsen skylda for det?

Les også: Poengdeling i Skien (vif-fotball.no)

Vålerenga rykker ikke ned i år. Det gjorde de ikke for elleve år siden heller, men det var nære på. Og hva har det med saken og dagen i dag å gjøre? Jo da, Jonas Krogstad har blitt 32 år. Gratulerer med dagen, Jonas! Takk for spiker’n i Sandefjord-kista i 5-3 dramaet i Vallhall i 2003! Det målet fiksa du sjæl, men å kalle det selvmål er kanskje litt i overkant?

Odd rykker heller ikke ned, men Ulf ligger tynt an. Fortvil ikke, Vidar er på full fart oppover i systemet. Én mann, ett lag! Én for alle, alle for én!

Fly, fly, lille Ørn – da er dagen over!
Ja, da er det natta! Om Kjartansson forsvinner er mjælka sur. Heerenween er i følge dagens VG i ferd med å legge inn bud på islendingen som har fått Vålerenga på vingene denne sesongen. Ingen av partene har kommentarer, bortsett fra Sjefen, og han er klokkeklar:

– Vi har ikke tenkt til å selge. Den eneste sjansen vi har, er å bygge et sportslig produkt som gjør at vi kommer ovenpå. Da er ikke salg et tema, så sant det ikke er snakk om et helt vanvittig tilbud, sier trener Kjetil Rekdal.

Takk!

Vålerenga i dag
Gruble på om OL i Oslo 2022 er lurt for Stadionsaken

En kommentar til «Dagboka tirsdag 8. juli 2014»

  1. Gruble på stadion saken bør ikke ha noe høy prioritet akkurat nå. Låne 350 millioner når vi ikke vet om vi overlever i nær framtid. Åge Petter og en elendig juridisk rådgiver skaffet oss en ekstra regning på 6,2 millioner. Men når en personer sender ham mail med oppfordring om å finne seg en annen breddeklubb å leke med i stedet for å sende oss utfor stupet svarer han : Vi tapte voldgiftsaken mot Stabæk!!! Vi tapte ikke det var ÅPC men han har ikke ryggrad til å innrømme det. Motivasjonen for videre innsamling fikk seg en alvorlig knekk takket være ÅPC! Nå er det noen av oss som prøver å samle inn 220 underskrifter for å få ekstraordinært årsmøte.Vi vil da rette misstillit til ÅPC og krav om innsyn i alt som skjedde i overgangsaken! Er det noen som vil bidra til å sikre 220 underskrifter er det bare å si i fra

Legg igjen en kommentar