Dagboka onsdag 2. juli 2014

Vålerenga og krise er noe som går hånd i hånd. Det virker som det stadig vekk dukker opp noe nytt, men så avløses det av en stikkpille som hjelper i noen år. Igjen har det dukka opp noe, og det er det dagens dagbok skal handle om. Stabæk vil ha spenn Utfordringa først var at … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 2. juli 2014»

Vålerenga og krise er noe som går hånd i hånd. Det virker som det stadig vekk dukker opp noe nytt, men så avløses det av en stikkpille som hjelper i noen år. Igjen har det dukka opp noe, og det er det dagens dagbok skal handle om.

Stabæk vil ha spenn
Utfordringa først var at vi ikke hadde penger til drifta i 2015. Det var vi på vei til å klare med innsamlinga ”Vi er Vål’enga”. Nå har det derimot dukka opp en mye større utfordring. Som Dagboka nevnte i går gikk Vålerenga på et kjempetap mot Stabæk i voldsgiftsdomstolen. Stabæk har nå krav på 6,1 millioner norske gullmynter, og det er 6,1 millioner mer enn hva Vålerenga har tilgjengelig. For å gjøre det enda verre vil Stabæk ha spenna sine før fredag neste uke. Får de ikke det kan de i teorien slå Vålerenga konkurs.

Denne dagbokistens første reaksjon var sinne. Det var som om kjæresten din hadde løyet til deg. Nå, to dager etterpå, er reaksjonen en helt annen. Dagboka har tenkt seg om, og finni ut at selv om de som har leda klubben ut i dette uføret er en gjeng udugelige døgenikter som umulig kan klare å passe på seg selv så er det nytteløst akkurat nå å fordele denne skylda. Den offentlige gapestokken skal settes opp på Galgeberg når tida er inne.

Nå må vi bare håpe på at klubben overlever.

Sarpsborg vil ha spenn
Men som i en klassisk spenningsfilm så kommer det en overraskelse. Et vendepunkt. For midt i denne dødsdansen så kommer en svenske med base i Kina inn fra siden. Han har dratt rett forbi Oslo, men kaster penger på Sarpsborg. Svennis vil ha Aaron Samuel til sin kinesiske klubb og er visstnok ”redo” til å betale i dyre dommer. Som vi husker gikk Samuel til Sarpsborg 08 vederlagsfritt – men med en liten klausul på 25% av videresalget. Det betyr at Vålerenga får en slump med penger som kan være med på å dytte klubben en avsats lenger unna stupet.

Vålerenga i dag
Vi krysser fingra for at Stabæk vil være kompis og utsette gjelda vår en stund til.

En kommentar til «Dagboka onsdag 2. juli 2014»

  1. Det er vel bare en ansvarlig igjen i dag, styrelederen. Markedsavdelingen har vel heller ikke bidratt veldig mye de siste to årene. Hørte i dag at markedsjefen hadde tatt seg ferie i tre uker men det spiller kanskje ikke noen stor rolle? Krysse fingra eller håpe som styrelederen ofte sier da er vi overgitt flaks og tilfeldigheter. Her trengs det handling straks,helst i fjor men noen har sovet lenge og vel.

    Aktuelt å få innkalt til ekstraordinært årsmøte

Legg igjen en kommentar