Dagboka tirsdag 1. juli 2014

NRKs første versjon av saken var litt i overkant, men åssen skal Vålerenga klare å betale Stabæk 5,6 mill i løpet av to uker? Det sies at klimaet mellom Stabæk og Vålerenga er godt. La oss håpe det betyr at bærumsklubben godtar en betalingsutsettelse. Hvis ikke er det kroken på døra for Vålerenga. Kassa er … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 1. juli 2014»

NRKs første versjon av saken var litt i overkant, men åssen skal Vålerenga klare å betale Stabæk 5,6 mill i løpet av to uker?

Det sies at klimaet mellom Stabæk og Vålerenga er godt. La oss håpe det betyr at bærumsklubben godtar en betalingsutsettelse. Hvis ikke er det kroken på døra for Vålerenga. Kassa er tom og de få millionene som er samla inn er brukt opp for lengst.

Les også: Voldgiftsretten har avsagt dom (vif-fotball.no)

Klubbens pressemelding på vif-fotball har fått mange til å boltre seg i kommentarfeltet. Mye artig lesing der. Gjennomgangsmelodien er at Skjerfet må gå og at firspannet Breen-Lunde-Haakonsen-Andresen og de andre som har ødelagt klubben, må ut på gata og samle inn penger nå.

VPN ser ingen løsning. Men fotballøkonomi er en usedvanlig merkelig øvelse der det alltid ordner seg til slutt uansett hvor mørkt det ser ut underveis (bortsett fra Lyn og Kamma).

Vålerenga – Ørebro
Treningskamp på Sandvika Stadion i dag klokka 16. Vålerenga vant bortekampen 2-1 i mars. dittOslo.no streamer kampen. Se kampen her.

Legg igjen en kommentar