Dagboka mandag 30. juni 2014

Blåmandag. Ny uke. Kan bare bli bedre. Det er introduksjonen etter helgens opplevelser. Hvorfor kan du lese mer om her. Cupen er for bønder Det er noe poetisk av NFF å sette opp en cuprunde i Norge fridagen mellom gruppespillet og sluttspillet i verdensmesterskapet. Cup er uansett cup. Vålerenga møtte Odd Rane i Skien, og … Fortsett å lese «Dagboka mandag 30. juni 2014»

Blåmandag. Ny uke. Kan bare bli bedre. Det er introduksjonen etter helgens opplevelser. Hvorfor kan du lese mer om her.

Cupen er for bønder
Det er noe poetisk av NFF å sette opp en cuprunde i Norge fridagen mellom gruppespillet og sluttspillet i verdensmesterskapet. Cup er uansett cup. Vålerenga møtte Odd Rane i Skien, og siden kampen blei spilt på kunstgress så visste vi utfallet allerede før startsignalet gikk; tap.

En rævva førsteomgang, en litt bedre annenomgang og en takling på overtid gjorde at cupen offisielt er over. Mer er ikke å si om det.

Seier over Klepp
Der herrene feiler gjør damene det riktig. Vålerengas damelag liker tydeligvis kunstgress noe mer enn hva gutta gjør. Søndag spilte de mot Klepp og vant 2-1. Vålerenga fotball har mer om det på sine nettsider, med overskriften ”Marte berget Vålerenga”. Tipper de venta lenge på den.

Vårsleppet er over
VIF 2, i 2. divisjon, spilte mot Eidsvold Turn. De hadde henta inspirasjon fra A-laget og gikk dermed på et tap.

Diego Calvo-watch
Når denne dagboka blir skrevet så sitter han fortsatt på benken. Vi har dog sett han. Tipper han avgjør VM-finalen. På overtid.

4 kommentarer til «Dagboka mandag 30. juni 2014»

      1. Er ikke det hele poenget – at det ikke var noen Crime og at det er derfor vi må betale? Men dette er kanskje unntaket som bekrefter regelen?

        Foretningsteften til de som på ramme alvor betaler fire mill for en oppsjon på Herman Stengel er kanskje forklaringen på hvorfor vi er i det uføret vi er i nå?

Legg igjen en kommentar