Dagboka fredag 6. juni 2014

En kort dagbok. Det er noen dager til neste kamp, og Dagboka mesker seg i begreper om viktige kamper og små bønder. Og noen notiser. Gi meg heller en av disse kampene enn ti av de andre Denne skribenten er ikke den samme som tidligere i uka, så jeg må jo bare si mitt om … Fortsett å lese «Dagboka fredag 6. juni 2014»

En kort dagbok. Det er noen dager til neste kamp, og Dagboka mesker seg i begreper om viktige kamper og små bønder. Og noen notiser.

Gi meg heller en av disse kampene enn ti av de andre
Denne skribenten er ikke den samme som tidligere i uka, så jeg må jo bare si mitt om cupkampen. For det var jo en helt annerledes kamp. Her møter vi et drittlag fra andre divisjon, men det var mer trøkk og stemning på tribunen i denne kampen enn i alle kamper hjemme sammenlagt i tippeligaen denne sesongen (selv om det har vært en fin sesong, altså).

Jeg må også bare motstrebende innrømme at det hadde vært fett med Lyn i Tippeligaen. Det er noe eget med disse kampene. Jeg har grini på tribunen i Bergen etter tap, men de følelsene er ingenting imot derbyfølelsen. Gi meg Lyn, for faen.

Bønder
Og i rekken av intetsigende bønder har vi pungslikkerne fra Ålesund. Mandag møter vi dem. Seriøst er det en ok klubb fra en ok bygd, men det er som alle andre lag en gjeng med intetsigende nolduser som hadde gitt høyre testikkel eller begge brystvortene for å være fra Oslo. Sikkert noen som vil diskutere hvor Rekdal hører hjemme, men vi vet jo at både ræv og hjerte er i Vålerenga.

Aalesund er sportslig sett ute og kjøre, med en stram eim av nedrykk i nesa. Mens vi jammen ser kvalifisert ut til medalje. Men ikke glem Skeid på slutten av 90-tallet. På topp etter sommerferien, i kamp mot nedrykk på høsten. Nå en parantes i norsk fotball.

Det kunne vært verre, de kunne vært Lyn. Eller?

Ellers

  • Tom fiser salat Nordlie er ferdig i Lørenskog. Enda en klubb han er ferdig i. Et slags trenerekko, som bare går og går. Nå skal han være motivator for Fløy i andre divisjon. Tom er norske treneres svar på en flaggermus.
  • Sigrid Heien Hansen fra Sandane er aktuell for Vålerengas damer. Da må hun jo være god.
  • …for damene våre toppa gutta og slo Lyn 5-1 i cupen i går. Den første gangen vi to møttes i en offisiell kamp. Fett.
  • Det går ille med de andre. Deila skal til Celtic, RBK taper alle kamper og Brann – hvor er de? Kan egentlig livet være bedre? Den siste klubben du tenkte på nevner vi ikke fordi det irriterer dem så sykt mye om de oversees. Kaching!
  • Fyttiheljeroa, Aurora vant Paradise. Det var ille. Også slapp hun kula. For en kjip dame.

Legg igjen en kommentar