Dagboka torsdag 5. juni

Vi hadde ingen reell motstand mot Lyn, men det er ikke feil å si at vi ønsker flere av disse lokaloppgjørene. Heldigvis får det allerede i kveld når våre damer møter Lyn på Kringsjå 19:00. Kristofer Hæstad takket av på Kristofer-vis, og vi følger opp innsamlinga.   Lokaloppgjøret over alle Scenen var satt i går … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 5. juni»

Vi hadde ingen reell motstand mot Lyn, men det er ikke feil å si at vi ønsker flere av disse lokaloppgjørene. Heldigvis får det allerede i kveld når våre damer møter Lyn på Kringsjå 19:00. Kristofer Hæstad takket av på Kristofer-vis, og vi følger opp innsamlinga.

 

Lokaloppgjøret over alle

Scenen var satt i går for et deilig lokaloppgjør i Oslo, med øst mot vest, folk med et ekte liv mot folk med et arvet eller kjøpt liv, også videre. Som kjent så forsvant spøkelset for noen år siden, i hvert fall når det gjelder Vålerengas resultater mot Lyn. Men DFH hadde aldri slått Lyn i Vålerenga-drakt, så for ham så levde spøkelset i beste velgående. Det ble raskt satt en stopper for det, og vi satte i gang et fyrverkeri av festfotball med drøssevis av sjanser de første minuttene.

 

Vålerenga-Lyn 5-2, Cupen 2014

Kvelden skulle bli artig, det var det ingen tvil om noen gang. Spørsmålet var bare om hvor mange mål det til slutt kom til å bli. Kampreferatet vil ta for seg kampen i alle detaljer, så det dveler vi ikke vi her. Men det er helt sikkert at denne typen lokale oppgjør vil vi ha flere av. Så nå er det bare for Lyn å ta tak, komme seg opp igjen fra sumpa, og sørge for skikkelig stemning igjen.

For det var en deilig atmosfære på Ullevål i går kveld, engasjement, glede, vrede, sang, bluss og tifo…..det kan ikke bli bedre! Ganske nærme deilig kommer også det faktum at RBK og Godset ble slått ut av underdogs i går. Det gjenstår å se hvor lenge Perry sitter i jobben i Trondheim, vi tipper han er ferdig før sesongslutt. Historien har en tendens til å gjenta seg….Deila er visstnok på vei til Celtic, etter å feriert på Island med pappa og topper fra Manchester City…hele laget tok ferie i går, og det gjør oss ingenting. Neste stopp for oss er Odd, borte….ikke veldig langt til Skien, men langt nok. Vi snakker om den styggeste byen i Telemark, med det tristeste laget av alle i Norge.

Og Fagermo da, han som alltid skylder på alle andre når ting går i mot, og som har problemer med å huske hva han har sagt og ikke…tipper vi drar i land 5.runde også, nokså greit om vi spiller slik vi gjør nå for tida.

Kristofer takket av

Ære Være!

Vi elsker Kristofer og Kristofer elsker oss. Det er det ingen tvil om. Hyllest før kamp, hyllest etter kamp og for en deilig 23-tifo! Frysninger på rygg er å ta i lite. Dagbokskribenten må innrømme at det falt noen tårer da det endelig var punktum for Kristofer i Vålerenga-drakt. Du kommer aldri til å kle noen drakt bedre! Når du velger å sette punktum for karrieren i klubben ved å springe opp til Klanen og være en av oss som en siste takk da er du på rett plass!

Vålerenga-Lyn 5-2, Cupen 2014

 

Tør vi foreslå at draktnummer 23 fredes for en god stund fremover? Det skal litt til å fylle samme drakt med den passion og klubbfølelse som Kristofer har gjort. Nettopp det bør være en god grunn til at draktnummeret ikke skal tildeles hvem som helst.

Det er vi som er Vålerenga

Innsamlingsaksjonen tusler videre. Når Vertshuset og Bohemen velger å gi hele omsetningen på to forskjellige kvelder så håper vi det betyr at mange drikker et par glass mer enn normalt, og at det er kø ved inngangen. Vi har passert 2 millioner i skrivende stund, men ikke alle innsamlede midler er talt opp.

Det kommer forhåpentligvis mere inn i løpet av dagen. Kanskje vi kan foreslå at man kan sette i gang en liten bedriftsaksjon på våre arbeidsplasser? Dersom bedrift A spytter i minst 5.000,- og sender pinnen videre til bedrift B…så skal vi se om ikke det plutselig blir litt flaut å ikke finne navnet sitt på lista…

Vålerenga i dag

19:00, kunstgressbanen på Kringsjå. Igjen spiller Vålerenga mot Lyn, les om det på klubbens sider.

Se flere bilder fra Vålerenga-Lyn her.

En kommentar til «Dagboka torsdag 5. juni»

  1. Fantastisk bra at Doffen fikk den avskjedsgaven han så inderlig fortjente. Doffen var synlig berørt og da er det lov for voksne menn, og kvinner, å felle en tåre. Støtter initiativet om at arbeidsgivere utfordres av ansatte. Jeg har oppfordret Åge Petter Christiansen til å gi via firmaet sitt Hodejegerne og at han samtidig utfordrer andre bedrifter.
    I dag hadde Vidar med seg søstera på treninga. Det bekrefter Vidars påstand om at det er pene damer på Island!

Legg igjen en kommentar