Signerte bilder av spillere auksjoneres ut til inntekt for klubben

Innsamlinga «Det er vi som er Vålerenga» ruller videre for å redde klubben. Nå auksjoneres signerte bilder av Morten Berre, Kjetil Rekdal, Daniel Fredheim Holm, Diego Calvo, Herman Stengel og Ghayas Zahid ut og penga går til aksjonen. En rekke gode initiativ har dukket opp for å bidra til å fylle det svarte hullet på … Fortsett å lese «Signerte bilder av spillere auksjoneres ut til inntekt for klubben»

Innsamlinga «Det er vi som er Vålerenga» ruller videre for å redde klubben. Nå auksjoneres signerte bilder av Morten Berre, Kjetil Rekdal, Daniel Fredheim Holm, Diego Calvo, Herman Stengel og Ghayas Zahid ut og penga går til aksjonen.

En rekke gode initiativ har dukket opp for å bidra til å fylle det svarte hullet på Valle. Busser har bøsser, supportere rusler rundt med bøsser før hjemmekamper, puber har bøsse på baren, folk sender SMS med kodeord Enga til 2434 og mange gir rett inn på konto.

I en ukes tid har også signerte fotografier av Vålerengaspillere ligget ute på auksjonsnettstedet QXL og mandag kveld slår klubba. Vi du sikre deg en av go´bitene er det altså på tide å komme seg i posisjon.

Det er supporterfotografene Eivind og Grydis som står bak auksjonen. De har bladd gjennom sine arkiver, printet ut bildene på fotopapir og sørget for innramming. Hele veien har de samarbeidet med klubben som har oppretta brukeren på QXL for å sikre at penga havner på rett sted og hjulpet til med å få fotografiene signert.  Sjappa hjelper også til. Du kan ikke levere bud til Sjappa, men du kan stikke innom og ta fotografiene i nærmere øyesyn. Sjappa hjelper også til med å sende ut bildene til de med høyest bud om du ikke har mulighet til å stikke innom Fyret for å plukke dem opp selv.

Målet er å få inn 10.000 skinnende kroner på auksjonen, omtrent en tusenlapp per bilde. Et drøyt døgn før auksjonen avsluttes er man et lite stykke unna målet, men optimismen er stor for at det skal komme en del bud på auksjonens siste dag. Derfor gir VPN deg en gjennomgang av hvordan det går akkurat nå.

Michael Langer

Signert fotografi av Michael Langer
Signert fotografi av Michael Langer

Vi har en Langer i buret og det er jaggu bra. Som en overraskelse dukka østerrikeren opp på Valle rett før seriestart og har vist seg å være utrolig viktig.

Foreløpig har Langer blitt budt på 6 ganger og høyeste bud er på 320 kroner. Dette er selvsagt latterlig lav pris for et klenodium av en keeper som vil stå igjen som en myte og legende i Vålerengahistorien.

 

Diego Calvo

Signert fotografi av Diego Calvo
Signert fotografi av Diego Calvo

Med sin lett gjenkjennelige frisyre er midtbanespilleren tatt ut til Costa Ricas bruttotropp til VM. Om han er av de 23 som får spille i Brasil vil eieren av dette fotografiet brått sitte på en liten gullklump.

Det er da også lagt inn 10 bud på ham, det høyeste på 360 kroner noe som kan vise seg å være et røverkjøp om ikke flere kommer på banen.

 

Morten Berre, feiring

Morten Berre feirer scoring
Morten Berre feirer scoring

Slik har du sett evigunge Morten Berre mange ganger tidligere, i grunn hver gang han scorer.

Det er ingen tvil om at landslagsaktuelle Berre er poppis, høyeste bud er på 1150 kroner.

 
 

Morten Berre, finting

Berre i gjennombrudd
Berre i gjennombrudd

Se der danser Berre. To Rosenborgspillere har gitt opp og står og ser på med beundring i blikket når Berre drar seg opp langs sidelinja. Dorsin har egentlig forstått at det er meningsløst å stoppe vår evigunge Berre, men strekker ut en tå litt halvhjerta.

I likhet med det andre bildet av Berre har også dette fått en rekke bud og er for øyeblikket oppe i 1200 kroner.

 

Christian Grindheim

Christian Grindheim
Christian Grindheim

Vår helt egne kaptein. Han var jo i Vålerenga før han mista fokus og surra rundt i Europa på jakt etter høne. Nå er fokuset tilbake på plass og han er tilbake på Valle hvor han strengt tatt hører hjemme.

Akkurat nå mener auksjonsjegerne at kapteinen kun er verdt 420 spenn. Alle veit at dette er stusslig og det ligger en real budkrig i lufta og venter akkurat nå.

 

Daniel Fredheim Holm

Daniel Fredheim Holm
Daniel Fredheim Holm

Ulastelig antrukket med «Det er vi som er Vål´enga» på brystet har Oslogutten funnet veien hjem til Oslo.

Høyeste bud er i skrivende stund 320 kroner for vår kommende kultfigur.

 
 
 

Ghayas Zahid

Ghayas Zahid
Ghayas Zahid

Gutten fra Klemetsrud har tatt Tippeligaens nivå med stoisk ro. Med kloke løp og noen gjennombruddspasninger få i riket gjør etter ham er dette Vålerengas neste store stjerne. Om det er det ingen tvil.

Høyeste bud på 500 spenn reflekterer ikke dette. Her er et samleobjekt fra stjernens første sesong, et fotografi alle misunner at du har på veggen om 20 år.

 

Herman Stengel

Hermann Stengel
Hermann Stengel

Allerede før Stengel kom til Vålerenga var han en myte, legende og ikon. Ikke verst når du fortsatt er tenåring. Fremtiden er uten tvil stor og i likhet med Zahid kan dette fotografiet vise seg å være en perle på veggen til den heldige kjøperen.

260 kroner er det høyeste budet akkurat nå. Med andre ord ligger muligheten for et realt røverkjøp i lufta.

 

Kjetil Rekdal

Kjetil Rekdal
Kjetil Rekdal

I er sjef! Og høyeste bud er på 650 kroner. Knapt så man tror sine egne øyne, her er det duket for en heftig innspurt.

 
 
 
 

Rosinen i pølsa

Feiring av scoring
Feiring av scoring

Spillere som jubler foran feirende supportere. Kan noe bli vakrere? Neppe.

Høyeste bud er på 800 kroner og med signatur fra flere Vålerengaspillere er ikke dette i overkant.

Husk, pengene går til Det er vi som er Vål´enga

En kommentar til «Signerte bilder av spillere auksjoneres ut til inntekt for klubben»

Legg igjen en kommentar