Dagboka fredag 9. mai 2014

Vi karra oss gjennom cuprunden. Takket være gode innbyttere, og tross alt god moral. God moral og en dose penger skal få Vålerenga til å karre seg gjennom krisa også. Dagboka for ukas siste dag er klar. Elverum – Vålerenga 2-3 Med litt mannskapsbytter ble det nesten som ventet en tøffere batalje enn ventet (!). … Fortsett å lese «Dagboka fredag 9. mai 2014»

Vi karra oss gjennom cuprunden. Takket være gode innbyttere, og tross alt god moral. God moral og en dose penger skal få Vålerenga til å karre seg gjennom krisa også. Dagboka for ukas siste dag er klar.

Elverum – Vålerenga 2-3

Med litt mannskapsbytter ble det nesten som ventet en tøffere batalje enn ventet (!). Etter en trått førsteomgang gjorde Rekdal noen bytter. Med Zahid og Heltne ble det mer fart, og vips et nydelig angrep der Berre starta det hele, Zahid la inn og Daniel scora. Så klora Heltne inn mål nummer to og vi tenkte cruisekontroll. Men neida, med litt sløvhet fra oss klarte bjørneskjenderne å score to på to minutter og vi så konturene av en cupbombe. Men Rekdals siste bytte var vår målgarantist fra Island, og dramegnåbaklengsinnifuglekassa så scora han mer enn to minutter på overtid. Imponerende.

Jeg driter i stilkarakterene, jobben ble gjort og igjen kan vi le av coaching i verdensklasse. Erre mulig?

Spiller det egentlig noen rolle hvor krise det er?

Dagboka i går tok en god runde på det som startet med saken i Dagbladet. Dagens Dagbok legger til noen flere ord.

Denne aksjonen startet vel egentlig ganske famlende. Skal man ha med seg folk en gang til må man være ærlig på premissene for den, hvem som står bak og hvor alvorlig det er.

Med historien friskt i minne om tidligere redningsaksjoner og maktkamper i klubben var det er vanskelig å føle seg trygg på at vi (supportere) ikke utnyttes.

Tydeligvis var det noen i klubben som forsto det, for det å legge fram regnskapene historisk og i inneværende periode var viktig. Sånn har vel ikke Vålerenga gjort før? Og det var noe som antageligvis gjenopprettet «tilliten til krisa», om man kan si det sånn. At det ER alvor.

Åpenhet er alfa og omega for å få folk til å stole på deg, uansett hva budskapet er, det burde alle vite. Det er alltid lettere å engasjere seg om du vet hvorfor, uansett hvor gode grunnene måtte være. Derfor bør vi støtte aksjonen, fordi nå virker alle samstemte i at krisen er reell.

Og det er et større aspekt her enn bare laget i tippeligaen, spillere og nåværende situasjon. I juni håper vi Bystyret endelig vedtar reguleringsplan for vår egen stadion, og deretter håper vi finansiering for stadion faller på plass.

Skal de to tingene skje må vår omverden ha tillit til at Vålerenga kan rydde opp.

Og skjer de to tingene vil fremtiden være lysere enn noensinne med våre egne inntekter og egen markedsverdi, egne kiosksalg etc etc. Den positive spiralen kan begynne å spinne. Og du kan bidra til at den begynner å spinne.

Vi står sammen og kjemper og vinner til slutt.

Til slutt vil vi i VPN si: Tusen takk, Tor Olav Trøim. Vi vet at du har hjertet hos oss også, ikke bare penger.

En kommentar til «Dagboka fredag 9. mai 2014»

  1. Ja nå kan vi alle bli «klubbeiere» i sammen med Tor Olav Trøim. Nå gjelder det å holde trykket oppe. ser flere spillere og trenerteamet har gitt penger. Mange gode innspill ble lansert på onsdag. Eirik ,fysio, sier at han sendte to e-poster og fikk 10.000 kr. i retur! Kampen i går mest positivt Kjetil tok med seg hele spillertroppen til Elverum og de som ikke var i kamptroppen tok plass på tribunen sammen med supporterne. I morgen trener laget på Ullevaal 10.30 for de som vil og har tid kom og se på

Legg igjen en kommentar