Gøy på landet

Welcome to Tippenligen. Todays refree will be Torjus Løken. Stabæk – Vålerenga 0-3(0-2) Tippeligaens 7.runde – Nadderud Stadion – 05.05.2014 – 4.131 solgte billetter Å komme til rurale Stabekk bare dager før vi skal sette opp det portable slakteriet på Elverum er god trening i å møte noe rart fra breddefotballen. Her er det bare … Fortsett å lese «Gøy på landet»

Welcome to Tippenligen. Todays refree will be Torjus Løken.

Stabæk – Vålerenga 0-3(0-2)
Tippeligaens 7.runde – Nadderud Stadion – 05.05.2014 – 4.131 solgte billetter

Å komme til rurale Stabekk bare dager før vi skal sette opp det portable slakteriet på Elverum er god trening i å møte noe rart fra breddefotballen. Her er det bare å håpe på 70% skjerpings og at spillerne ikke har mesket seg med personlige sponsorer før man trer den dyreste free bee’n gjennom og rundt et autovern mens man løper fra åstedet og skadet kamerat i beste Nicki Bille Nielsen stil.

1. omgang

var ikke noe fyrverkeri. Greit å slå fast det med en gang, men vi fikk noen mål. Og vi fikk dem på cornere. Begge ble slått av Calvo og på den første fikk Grindheim hode på ballen og styrte den rett i kneet til Fontanello. Derfra spratt ballen flere ganger i gresset før den rullet over streken. Klassemål! Mål nummer to var jo likt, men da headet Simon Larsen ballen i hånden på keeper, deretter gikk den i bakhodet på en forsvarer før den landet oppå hodet til keeper og datt ned i mål som en sekk med en stor og luftig potet.

På overtid av omgangen får Stabæk utvist fontanellen. Vålerenga kommer på en kontring der Lindkvist spiller ballen forbi backrekka og blir tatt i samme moment. Snakket med Drillo i pausen og han syntes rødt kort var strengt. Med tanke på at Drillo nå uttaler seg på vegne av TV2 så kan vi konkludere med at jeg har rett når jeg mener at verden aldri har sett en klarere straffe. Bakerste mann, Lindkvist har spilt den i bakrommet og har satt på turboen og han har med sed Zahid på motsatt. Om det var noe kontroversielt i den situasjonen så er det at Adu får gult kort for obstruksjon i tillegg til Fantorangens røde.

2. omgang

Stabæk gjør et bytte i starten av 2. omgang får tette høla i forsvaret og da ble det jo lun stemning bakover på banen for Vålerenga. Stabæk velger uansett å stå høyt med Høiland i midtforsvaret og det straffer seg ved et par anledninger som bl.a. da stabæk 5 meter inn på egen banehalvdel klarerer ballen inn i det rødmussede nepeskrellet til Heltne Nilsen. Heltne Nilsen dytter ballen i det enorme bakrommet og der har Kjartansson godt med plass, tid og krøss. Enkelt 0-3.

Etter det er jo kampen over og vi holder greit stand mot en svekket motstander Selv om Iqbal nærmest tar en heading mot mål i tohåndspol. Straffe blir det ikke da dommeren tolket det annerledes. I det hele tatt var det en god del merkelig dømming. Noen liker å diskutere Fantorangen sitt røde kort, andre påpeker at det i sekvensen før skulle vært gult kort på en Stabækspiller, andre igjen mener Boli skulle hatt straffe da Ruben var borti ryggen hans osv. I det hele tatt Var det en del situasjoner der dommerens valg vil være oppe til debatt. Den debatten hopper vi glætt over. Her er det fult fokus på neste kamp. På torsdag skal det være full fest i rompa til Elverum – og du er invitert.

100 x Elverumhat:

Elverumhat, Elverumhat, Elverumhat, Elverumhat, Elverumhat, Elverumhat, Elverumhat, Elverumhat, Elverumhat, Elverumhat, Elverumhat, Elverumhat, Elverumhat, Elverumhat, Elverumhat, Elverumhat, Elverumhat, Elverumhat, Elverumhat, Elverumhat, Elverumhat, Elverumhat, Elverumhat, Elverumhat, Elverumhat, Elverumhat, Elverumhat, Elverumhat, Elverumhat, Elverumhat, Elverumhat, Elverumhat, Elverumhat, Elverumhat, Elverumhat, Elverumhat, Elverumhat, Elverumhat, Elverumhat, Elverumhat, Elverumhat, Elverumhat, Elverumhat, Elverumhat, Elverumhat, Elverumhat, Elverumhat, Elverumhat, Elverumhat, Elverumhat, Elverumhat, Elverumhat, Elverumhat, Elverumhat, Elverumhat, Elverumhat, Elverumhat, Elverumhat, Elverumhat, Elverumhat, Elverumhat, Elverumhat, Elverumhat, Elverumhat, Elverumhat, Elverumhat, Elverumhat, Elverumhat, Elverumhat, Elverumhat, Elverumhat, Elverumhat, Elverumhat, Elverumhat, Elverumhat, Elverumhat, Elverumhat, Elverumhat, Elverumhat, Elverumhat, Elverumhat, Elverumhat, Elverumhat, Elverumhat, Elverumhat, Elverumhat, Elverumhat, Elverumhat, Elverumhat, Elverumhat, Elverumhat, Elverumhat, Elverumhat, Elverumhat, Elverumhat, Elverumhat, Elverumhat, Elverumhat, Elverumhat, Elverumhat.

Hva blir det?

Hevn!

Kampfakta

Mål: 0-1 Selvmål (15. min) 0-2 Larsen (30. min) 0-3 Kjartansson (65. min)
Gule kort: Kassi (38. min), Boli (88. min)
Rødt kort: Fantonelli (46. min)
Dommer: Svein Oddvar Moen – BB

Vålerenga: Langer – Mathisen, Larsen, Gunnarsson, Kristiansen (Iqbal 71. min)) – Nilsen, Grindheim, Zahid (Stengel 55. min) – Kjartansson, Calvo (Berre 67. min), Lindkvist

Benken: Hirschfeld, Berre, Stengel, Hæstad, Høgh, Iqbal, Blårud

Stabæk: Sayouba – Høiland, Jalasto (13. min Thorsby), Granli, Fontanello – Brustad (72. min Sokolowski), Adu, Kassi (Næss 46 min), Trondsen – Boli, Stephens

Benken: Thomas, Johansen, Næss, Sortevik, Dahle, Thorsby, Sokolowski

Legg igjen en kommentar