Dagboka torsdag 24. april 2014

I kveld er det duket for 1.runde i cupen, også kalt «Slaget på Ljan» Vålerenga stiller med det som må kunne beskrives som et svært ungt lag, aldersmessig løftes laget av Doffen og DFH et par hakk, men ikke mer enn at vi undrer oss om det kan være den yngste troppen vi har stilt … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 24. april 2014»

I kveld er det duket for 1.runde i cupen, også kalt «Slaget på Ljan»

Vålerenga stiller med det som må kunne beskrives som et svært ungt lag, aldersmessig løftes laget av Doffen og DFH et par hakk, men ikke mer enn at vi undrer oss om det kan være den yngste troppen vi har stilt med på A-lags nivå så langt?

Se bare her:

Gudmund Kongshavn, Mathias Langer, Ali Iqbal, Simen Olafsen, Anders Plassen, Svein Marius Koss, Mathias Blårud, Kristofer Hæstad, Daniel Fredheim Holm, Fitim Kastrati, Riki Tomas Alba, Diego Calvo, Vidar Ørn Kjartansson, Sivert Heltne Nilsen, Niklas Gunnarsson, Ivan Näsberg, Herman Stengel, Ghayas Zahid

Hva kan man si om Hallager kunstgress? Mye vakkert kan sikkert skrives om området rundt Ljan / Fiskevollen og Hvervenbukta, men det kan ikke stikkes under en stol at selve kunstgressmatta på Hallager har sett bedre dager. Denne dagbokskribenten har selv ledet en del kamper der både for Vålerenga-lag og en annen klubb for gutter som i år fyller 14, og har aldri latt seg imponere over standarden. Ujevn matte med mye slitasje, livsfarlige hull på siden av banen og en tribune som nok skal få kjørt seg i kveld om Klanen stiller på denne, og ikke heller velger den naturlige skråningen i terrenget.

Nordstrand IF annekterte for noen år siden den skakkjørte klubben Ljan og overtok også dermed Hallagerbanen. Som nevnt, et fint geografisk område, men de har noen utfordringer på selve anlegget. På den positive siden kan nevnes at de alltid har svært hyggelige folk i kiosken som leverer noen vafler av en himmelsk standard.

Når det gjelder selve kampen så tror vi at det blir en grundig enveiskjøring og en oppvisning i hvordan fotball skal og bør spilles. Kanskje vi tør tippe tosifra resultat? Uansett regner vi med en ganske grei seier i kveld. Det meldes fra Nordstrand at Thomas Holm ikke spiller. Han vil la unggutta få sjansen, men levner liten tvil om at sjansene for seier er kun 1 %…det kan du lese alt om her

Og de unge gutta fra Nordstrand er altså:
Bjørn Ruud, Gustav Gruen Österström, Edson Mercado, Christian Svendby, Fredrik Akselsen, Trond Ingebretsen, Erlend Eikeland, Marius Semmerud Berg, Haris Abbas, Andreas Madsen Holm, Ivan Rodriguez, Remi Memishi, Fredrik Fladby, Cato Vonheim, Alexander Svensen, Petter Nyhus, Henrik Wøhni og Markus Woldsund

Hvem disse spillerne er og hvilke meritter de har eier ikke skribenten den villeste anelse om, men at de i kveld får sin største opplevelse i sin karriere levnes det liten tvil om. Så er det bare å sørge for at det også blir en slakt de sent vil glemme.  

Parkeringsmessig byr det på noen utfordringer

Nordstrand IF har i dag gått ut på radio og bedt sine supportere (finnes de?) om å ta beina fatt, eventuelt sykkel for å komme seg til kamp. Det borger for at det kan parkeres et antall klansbusser i området. For dere som har tenkt å kjøre bil vil det by på noen praktiske hinder. Herregårdsveien og tilstøtende småveier er ikke akkurat laget for besøkendeparkering, og nærmeste «storparkering» er Hvervenbukta. Når det er sagt, det er ikke mer enn fem minutter å gå derfra til banen.

Mediadekning av oppgjøret?

Om du ikke har mulighet til å komme deg på kampen så kan vi opplyse om at TV2 Sumo viser kampen. I tillegg kan du telle antall mål på VG Live og ved å lytte på radio (NRK P1). Vi er litt i tvil om Klanens Webradio dekker kampen, men om så skulle være så regner vi med at du varsles på forhånd via app eller tjenesten selv.

En kommentar til «Dagboka torsdag 24. april 2014»

  1. Flere i Nordstrand med fortid i Vålerenga. Mest kjent (foruten Thomas Holm) Marius Semmerud Berg Som spilte på Norges U-17/18 men som slet med skader som hindret et talent å blomstre ut

Legg igjen en kommentar