Dagboka onsdag 9. april 2014

Aldri mer 9. april. Er det fordi den amerikanske borgerkrigen tok slutt denne dagen? Uansett dukker dagen opp år etter år en gang mellom åttende og tiende. Akkurat som Dagboka. Pengetøys Hørt det før? Svikt og sommel i egne rutiner. Glemt å sende inn nødvendig pølsepapir. Ja, det er Vålerenga, det. Les også: Vålerenga kan … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 9. april 2014»

Aldri mer 9. april. Er det fordi den amerikanske borgerkrigen tok slutt denne dagen? Uansett dukker dagen opp år etter år en gang mellom åttende og tiende. Akkurat som Dagboka.

Pengetøys
Hørt det før? Svikt og sommel i egne rutiner. Glemt å sende inn nødvendig pølsepapir. Ja, det er Vålerenga, det.

Les også: Vålerenga kan miste millioner i støtte (ABC nyheter.no)

ABC nyheter prøver å jazze opp stemninga med en ikkesak. Vålerenga unnlot å svare på et brev med svarfrist i februar, noe som har ført til at ABC nyheter har funnet ut at klubben vår står i fare for å bli kasta ut av Norsk Tippings ”Grasrotordning” . VPN har som de aller fleste andre funnet ut at det er å overdrive.

Vålerenga unnlot å etterfølge pålegg i statlig kontroll, hevder ABC, og risikerer at sårt tiltrengte millioner går dukken.

– Det har kort og godt med svakheter og misforståelser hos hos, kall det svikt i egne rutiner, som har ført til at vi ikke fikk sendt inn dette i henhold til første oppsatte frist, sier Vålerengas Stig Ove Sandnes til ABC Nyheter.

Fristen er nå satt til 25. april for å ordne opp. Dette blir ikke noe som helst problem, Vålerenga blir ikke utestengt fra grasrotordninga i ett år og klubben vil fortsatt motta grasrotpenger i størrelsesorden 2,4 mill. Snakk om krisespekulering!

3. kamp gikk rett vest
Broilers overtok føringa i finaleserien med 2-1 seier over Vålerenga i går. Det var helt sikkert ufortjent. Feilskjæret rettes opp i Stavanger i morra.

VG-børsen
Rundens lag er kåret og de rosa sidene har endelig fått mye riktig innhold. Vålerengaspillerne Ruben Kristiansen og Vidar Örn Kjartansson belønnes med henholdsvis 6 og 7 på VG-børsen og neste uke får de følge av flere lagkamerater.

Keeper-klubben
Skal Vålerenga hente enda en klasse-keeper? DittOslo har snappa opp at Vålerenga er interessert i målvakten til Godset om han ikke tegner ny kontrakt. Kontrakten går ut til sommeren.

Les også: Kan Vålerenga snappe opp Adam Larsen Kwarasey? (dittOslo.no)

Adam var ikke lenge i paradis og gikk fra Vålerenga til Godset for åtte år siden. Til sommeren skal han til Brasil og vokte buret for Ghana. Får han vist seg fram der åpner verden seg for ham og norske småklubber som Rosenborg kan se langt etter ham. Vålerenga er visst interessert, men er det så viktig ’a? Vi har en konge i kassa. Det pleier å holde.

Vålerenga i dag
Du skal til Haugesund med buss lørdag. Bestill plass i dag, i Sjappa eller på mail til yvonne@sjappa.net .  Bussen går fra Bohemen lørdag klokka 7, retur etter kampen som starter klokka 18.  Kr. 600 for klansfolk.

Legg igjen en kommentar