Dagboka 7. april 2014

Helga har dratt hjem, mandagen er her. Den er blå, men ikke blå på en dårlig måte. Det vil si – den har en liten bismak av malurt. I dag skal vi ta for oss hvordan fotballgutta har gjort det, hvordan hockeyfolket har gjort det og hvordan DU kan være med å redde klubben fra … Fortsett å lese «Dagboka 7. april 2014»

Helga har dratt hjem, mandagen er her. Den er blå, men ikke blå på en dårlig måte. Det vil si – den har en liten bismak av malurt. I dag skal vi ta for oss hvordan fotballgutta har gjort det, hvordan hockeyfolket har gjort det og hvordan DU kan være med å redde klubben fra evig fortapelse.

Først litt hockey

Det spilles finaleserie og den spilles mot oljefolket i vest. Etter første finalekamp på fredag var stillinga 1-0 i kamper i Vålerengas favør. En seier i Stavanger ville altså være gull verdt. Problemet var at matchen blei litt vanskeligere enn først antatt. Kampen endte 4-2 til Stavanger-laget og nå står det plutselig 1-1 i kamper. Vi skulle gjerne kommet med en litt bedre analyse, men mens denne kampen pågikk var denne dagbokskribenten på vei til Ullevaal stadion.

For det er jo litt besynderlig at når vi først får en fotballkamp klokka 18:00 på Ullevaal stadion så kræsjer den med en hockeyfinale. Vi er ikke helt sikre, men vi tror det er mulig å sjekke hverandres kalendere. Kanskje til og med ta en telefon. «Hei, Norges Ishockeyforbund, dette er de gutta som setter opp tv-kamper. Skal dere ha finalekamp søndag 06.04.14 17:00? Det er bare å sjekke terminlista som har vært ute en stund sier dere? Ja, okei da!»

Vi skal dog ikke sutre. Dette er nok bare en glipp. Vi får satse på at det ikke skjer igjen! Søndag 18:00 altså.

Fotballen ruller videre

Første hjemmematch er alltid en höjdare. Det er da alle har mulighet til å se laget sitt i levende live; der alle har mulighet til å være med å lage liv og heie fram de stolte blåkledde til seier.

Vi møtte Bodø/Glimt og skal ikke dvele altfor mye ved kampen. Det kommer et kampreferat som dekker den veldig godt. Det vi derimot skal si er at stemninga virka veldig mye bedre enn hva den har gjort på lenge. Ikaros har fått eget felt på hjørnet av Bendit-svingen og de syngeglade i Klanen har flytta seg i midten. Ut i fra hva vi hørte så virka det som det funka. Det ble til og med plass til gode gamle schlägere som «Vi er Gaza – Vi er Bredden».

Vålerenga-Bodø/Glimt 3-1, Tippeligaen, Fotball

At vi også klarte å score like mange mål som vi tok poeng (tre, for den som ikke trodde det var mulig) gjør at humøret er veldig bra på denne mandagen. Vi fikk til og med straffe!

Men det er ikke alt som er bra i det Vålerengske hjem…

Klubben mangler penger, og nå viser det seg at vi ikke har spenn i det hele tatt. Mangel på generalsponsor er blitt så prekær at klubben må henvende seg til supportere og andre støttespillere. De ønsker rett og slett å ha deg med på laget som generalsponsor!

«Hvordan kan jeg bli det?» lurer du sikkert på. Det er såre enkelt. Du tar en tusenlapp og sender den i retning Vålerenga. Er du et firma så tar du fem av samma type lapper. Vi stjeler hemningsløst fra klubben og lar de forklare opplegget på sin egen måte:

Kampanjen, Det er vi som er Vål`enga, handler om å RE-SKAPE engasjement og om å skape sårt tiltrengte penger til Vålerenga Fotball AS. Inspirasjon til ideen er tatt fra HAM-KAM og dratt igang av Klansfolk. Ved måloppnåelse, kr. 5 millioner slår brystreklamen inn.

Ikke før. Da er «Det er vi som er Vålenga» generalsponsor. Pengene og rettighetene er 100% overdratt til Vålerenga Fotball AS. Det er ikke satt tak på antall andeler. Andelshavere vil bli synliggjort i flere kanaler og få en eksklusiv t-shirt. Kampanjen ble lansert i pausen mot Bodø/Glimt. Planlagt lansering av egen web og betalingsløsning er satt til torsdag 10. april kl. 20.00. Da vil alle detaljer bli kommunisert.

KONTONUMMER: 15033589554

PRIVATPERSON: Kr. 1.000,-
FIRMA: kr. 5.000,-

Om du er litt forvirra kan du se supporterkoordinator Espen «Snakkes» Knutsen fortelle om det i videoen.

Vålerenga i dag

Vi tar en liten sportspause og kaster litt Høgger’n på Bohemen, mens vi gleder oss til å slå Stavanger Oilers i Jordal på tirsdag.

Også kan du titte på bilder, og gjenoppleve den gode følelsen fra gårsdagens kamp, som Grydis og Eivind tok.

2 kommentarer til «Dagboka 7. april 2014»

Legg igjen en kommentar