Dagboka mandag 31. mars 2014

Tragedien i Helsingborg overskygger supporterlivet denne helga. Det er ikke sånn det skal være. Vi håper alle små og store fotballbøller som flørter med vold nå tenker seg om. Vi vil ikke ha det sånn. Dere er avskum. Historisk merkedag Det virker meningsløst å irritere seg over noe så dumt og uskyldig som trommer når … Fortsett å lese «Dagboka mandag 31. mars 2014»

Tragedien i Helsingborg overskygger supporterlivet denne helga. Det er ikke sånn det skal være. Vi håper alle små og store fotballbøller som flørter med vold nå tenker seg om. Vi vil ikke ha det sånn. Dere er avskum.

Historisk merkedag

Det virker meningsløst å irritere seg over noe så dumt og uskyldig som trommer når det skjer det som skjer i Helsingborg. Men altså:
Fredag 28. mars meldte deler av vålerengasupporterne seg inn i bondelaget.
Dette er flaut, Ikaros! Trommer i dag. Vuvuzela i morgen? Huff!

Seriestarten

Molde var veldig gode, Vålerenga hang uforklarlig lite med. Dett var dett og bare til å legge bak seg og i glemmeboka fort som faen. Vi får ta med oss det positive, for eksempel at tross sjokkåpninga ligger vi bare ett poeng bak de to medaljefavorittene Viking og Rosenborg. Ikke er vi på direkte nedrykk heller!

Bodø/Glimt viste mye bra på Aspmyra. Sterke i duellspillet, gode i angrep, ikke spesielt bra forsvar, men det holdt godt mot kjedelige tversoverspillende Aalesund. Glimt burde vunnet etter spill og sjanser. Ting tyder på at vi ikke får se det vanlige dyptliggende møkkalaget vi er vant til når Glimt gjester Ullevaal. Søndag er det kun full skjerpings som gjelder skal vi ta tre viktige poeng mot nykommerne. Og gjør vi det er vi plutselig på skinner igjen og sola skinner over Enga.

Godset så ut som Vålerenga i Molde, men bare i starten av kampen mot Start som var overraskende kreative offensivt. Etter pause var det ingen tvil: Nye Godset vil være med i gullkampen i år også.

Viking og Rosenborg levde opp til forventningene om gull og grønne skoger. Svært godt av RBK, nesten like bra av Viking, eller faktisk bedre ettersom de klarte å innhente 0-2 de siste minuttene.

Sarpsborg hadde overraskende lite problemer med Brann. Bojan starta ballet, Samuel fortsatte. I morgen slutter Joachim Thomassen seg til seielederne, og siste nytt er at også Andreas Nordvik vil være med på leiken og har tegnet 2-års kontrakt. Det svei når Vålerenga lot Aaron Samuel gå før forrige sesong, det svir verre nå når vi ser åssen den uslepne diamanten har begynt å glitre. Vi gleder oss til å se på fortsettelsen og til å se Vålerenga rejects herje på helt andre steder av tabellen enn i bånn.

Røkla har en lang vei å gå før publikum gidder å komme. Gå heller på epleslang eller pell poteter framfor å gjespe bort tida med å se Sogndal og Ulf. Stabæk i toppen er en dårlig vits, bana til Haugesund en enda verre. Brann seiler mot toppen i Adeccoligaen og pip-pippene har tatt ett av sine få poeng denne våren. Eller har de noe på lur? Det så dessverre sånn ut i sildebyen.

Håkki

Jo, dem driver på. Skal finaleserien virkelig bli spelt på feil side av Mjøsa (nord for Minnesund)? Vålerenga og Oilers ser jo ikke ut til å være spesielt interessert i mer iskrig nå når sola skinner og det går mot vår ute. De stygge trolla på Storhamar og Lillehammer sprekker når de ser sola, så de fortsetter med glede å boltre seg innendørs.

Vertshusbussen kjører fra Vålerenga Vertshus til Hamar i dag kl. 16.30.
Pris: 200,-  Fremdeles plasser igjen.

Påmelding til Nina ved tekstmelding til telefonnummer 91755725. Husk å si fra at det gjelder tur nr.3 (til 6. sluttspillkamp)

Gjør noe med det!  Ikke la det gå til enda en finale vi ”vinner glatt” på Jordal !

Legg igjen en kommentar