Yngve Hallén gjenvalgt som president i NFF

Her er det VPN fikk med seg fra debatten i streamen fra forbundstinget Valgkomiteens leder legger fram innstillingen To medlemmer av valgkomiteen var imot denne innstillingen på president. Begrunnelsen for innstillingen er at man vektlegger kontinuititet i økostyring. Valgkomiteen innstiller Hallen til president. Åge Petter Christiansen, styreleder i Vålerenga Fotball får ordet Valgkomiteen har levert en … Fortsett å lese «Yngve Hallén gjenvalgt som president i NFF»

Her er det VPN fikk med seg fra debatten i streamen fra forbundstinget

  • Valgkomiteens leder legger fram innstillingen
  • To medlemmer av valgkomiteen var imot denne innstillingen på president. Begrunnelsen for innstillingen er at man vektlegger kontinuititet i økostyring.
  • Valgkomiteen innstiller Hallen til president.

Åge Petter Christiansen, styreleder i Vålerenga Fotball får ordet

Valgkomiteen har levert en god innstilling. Styret har støttespillere i alle ledd. Åge fikk tlf fra Sentio (tror han) med en spørreundersøkelse om tillit til styret. Åge ville støtte Hallén, og Åge ville støtte Hallén fremfor Erik Loe.

Åge har lest breddefotballens sider. Peker på respekt og samarbeid. Hvem hadde bestilt denne undersøkelsen, jo det var det breddefotballforbundet som hadde (mener han).

– Er ikke fair play med skjulte meningsmålinger. Skaper ikke samarbeid. Slutt med skyggespillet.

Åge Petter sier han vet at Breddefotballen har brukt kommunikasjonsrådgivere for å kjøre en kampanje mot presidenten, dette tar han sterk avstand fra.

Åge Petter stiller seg på vegne av Vålerenga Fotball bak innstillingen fra valgkomitèen og gir presidenten sin støtte, han oppfordrer de andre delegatene om å gjøre det samme.

 

Ivar Flø fra Lisleby FK får ordet

(Ivar er tidligere redaksjonsmedlem i VPN)

– Må si at jeg ikke deler VIF sitt syn på valgkomiteens arbeid og innstilling.

– Når man skrifter i den katolske kirken ber man om tilgivelse dersom man vet man har gjort noe galt. Man innleder ikke med «tilgi meg fader om du opplever at jeg har syndet, eller tilgi konsekvensene av mine handlinger». Slik opplever jeg presidenten og forbundsstyret  opptrer når de begår feil.

– Per A Flod har skrevet brev til forbundet flere ganger over fem år, han har ikke fått svar. Det er nå opprettet en komite i anledning saken, men en unnskyldning (red:for at man ikke svarer(?)) kan da ikke koste mye. Er det så vanskelig å vise litt mer ydmykhet?

          -Vi i denne salen representerer folket, grasrota, profesjonelle klubber, dugnadsånd og  store og små. Da må vi kunne forvente litt  ydmykhet fra presidenten og forbundsstyret.

– Hallén er nå i ferd med å bli valgt, uten konkurranse. Du får det viktigste tillitsvervet i norsk fotball uten motkandidat. Vervet får du, men denne delegatens tillit får du ikke.

Gunn Heidi Eriksen fra Bossekopp 

(Hun er leder av Breddeforeningen)

– Norstat har gjort en undersøkelse for foreningen, og dette er åpent. Foreningen sendte resultatet av undersøkelsen til pressen som valgte ikke å publisere dette.

– Forståelse for at folk ikke vil stille som motkandidat til presidenten. Breddeklubber har ikke fått svar på sine innspill til innstillingen engang.

Gunn stiller spørsmål ved kulturen nå:

– Er det sånn at demokratiet svekkes i Fotballforbundet?

Dette avsluttet debatten og presidenten ble valgt til spredt applaus, ca 20 stykker reiste seg også og applauderte Hallén.

Foto:  Scanpix (arkivbilde)

3 kommentarer til «Yngve Hallén gjenvalgt som president i NFF»

Legg igjen en kommentar