Dagboka torsdag 6. mars 2014

På nok en grå dag i hovedstaden er det grunn til å leite etter positive saker. Dagboka i dag blir litt grå, litt glad og litt som den følelsen julenissen må ha når alle pakkene er delt ut. Med andre ord, det var jævlig gøy, det var ganske slitsomt og det gikk usedvanlig fort over! … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 6. mars 2014»

På nok en grå dag i hovedstaden er det grunn til å leite etter positive saker. Dagboka i dag blir litt grå, litt glad og litt som den følelsen julenissen må ha når alle pakkene er delt ut. Med andre ord, det var jævlig gøy, det var ganske slitsomt og det gikk usedvanlig fort over!

Hockeyfeber i hovedstaden?

Blek, men vakker
Blek, men vakker

Når Jordal er fullsatt så finnes det lite som er vakrere! Med deilige bluss, Klanen på høygir gjennom hele matchen, en etter en Oilers-spiller sendt tidlig i dusjen og en nydelig avslutning med champagnesprut og Shampo-rumpe så ble dette et fyrverkeri av en forestilling. Den rumpa har for øvrig sett like lite sol som resten av hovedstaden denne vinteren, det er bare å fastslå.

Klarer vi å fylle Jordal i hver hjemmekamp i NM-runden? La oss inderlig håpe det, for dette var gøy, og det er liten tvil om at den massive støtten laget fikk på tirsdag feide motstanden av banen og inn i garderoben.

Vente-fotball

Ja, denne dagbokskribenten velger å kalle det nettopp det, ventefotball.
Å legge prestisjeoppgjør som VIF – LSK til La Manga blir litt nedtur. Dette er kamper som skal spilles med publikum, og resultatet på kampen skal være avgjørende for poengsituasjonen. Men noe positivt kan man alltid trekke ut fra denne kampen. For eksempel at Fitim Kastrati må trene på å ta cornere.  Han slo først et elendig hjørnespark, men var så heldig at han fikk ballen tilbake.

Med litt bevegelse i ballen ble det mer trøkk og presisjon i innlegget og Sivert Heltne Nilsen kunne stusse ballen mot mål fra cirka fem meter. LSK-keeper’n fikk en hånd på ballen, men hvem andre enn Morten Berre står akkurat riktig plassert til å sette ballen i nettet!! Og så går det ikke mer enn noe over minuttet før Vidar Ørn Kjartansson dundrer inn ballen med et vakkert og nydelig plassert skudd i det lengste hjørnet fra rundt 16-meteren. Klasse!

Calvo og Stengel på landslagsspill, Grindheim ute med skade. Det betød at laget ikke stilte hundre prosent toppet, men uansett var det nok til å sette et vinterpreget LSK i skyggen.

Det er en fryd å se Sivert Heltne Nilsen, det blir en vanvittig viktig spiller for oss denne sesongen. Kjartansson er jeg ubegripelig glad for at vi sikra oss, og jeg gleder meg som en unge til seriestart!

Norsk Breddefotball reagerer kraftig mot Hallén og NFF

Saken denne gangen dreier som forslag innsendt av Norsk Breddefotball  som etter sigende bare skal blitt ha avvist blankt fra Hallén og NFF. Gunn Heidi Henriksen, leder av Norsk Breddefotballforening ønsker å sikre finansiering over statsbudsjettet, mens Hallén og hans våpendragere synes å være fastlåst i sin mening om at fotball skal være finansiert av spillemonopolet til Norsk Tipping, skriver Nettavisen.

Les også: Kraftige reaksjoner mot Hallén og NFF fra norsk breddefotball

Nå er det slik at NFF hevder at de ikke har avfeid noe som helst av forslag, men har valgt å gå i mot. Det kan man hevde er en demokratisk og fullt gangbar sak, men det er ikke nødvendigvis fornuftig. Dette skal debatteres til helgen på tinget, så i løpet av noen dager har vi sikkert mye mat til dagboka, både fra denne og andre saker.

Det skjer interessante ting i kveld også

  • Klanens årsmøte i kantina på Valhall klokka 18. Husk kvittering for betalt kontingent 2014. Les mer på klanen.no
  • Offisiell lansering av bok på Store Stå Pub i Oslo hvor forfatter Marius Lien tråkler seg gjennom brasiliansk fotballhistorie sammen med tidligere Liverpool-proff og landslagsspiller Stig Inge Bjørnebye. Morgenbladet står for arrangementet som starter 19.30. Etter foredraget vises finalen mellom Brasil og Italia i VM i 1970 i sin helhet.

Foto fra La Manga: VIF Media

Legg igjen en kommentar