Dagboka onsdag 22. januar

Det er onsdag, en dag som for mange ikke er veldig spesiell. Ikke for oss heller, men vi koser oss litt. Vålerenga mistet serieledelsen Stavanger Oilers fortsetter sitt bein tøffe kampprogram, med fem kamper på ni dager. I går spilte de kamp nummer tre, mot Metrosenteret All-Stars. Den vant de, mye takket være at All-Stars … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 22. januar»

Det er onsdag, en dag som for mange ikke er veldig spesiell. Ikke for oss heller, men vi koser oss litt.

Vålerenga mistet serieledelsen
Stavanger Oilers fortsetter sitt bein tøffe kampprogram, med fem kamper på ni dager. I går spilte de kamp nummer tre, mot Metrosenteret All-Stars. Den vant de, mye takket være at All-Stars ikke har keeper. 10-5 ble det altså til Stavanger, som tok serieledelsen fra et Vålerenga i total oppløsning.I morgen er det full runde og Vålerenga spiller hjemme mot Frisk Asker. Stavanger spiller borte mot Sparta, for det blir toppkamp og duell om tabell-ledelsen inn mot OL-pausen på lørdag. Da drar nemlig VIF over til DnB-Arena.

Vålerenga har fått seg en ny spiller
Vålerenga Fotball har fått seg en ny spiller. Det blir sagt mye fint, og dette ser ut til å være en god signering for VIF. Samtidig skal man ikke hype for mye, en partysvenske er fortsatt en partysvenske.Rasmus Lindkvist heter svensken. Det er et jo et navn man kan lage en profil ut av. Hvis han er noe god da vel å merke.Dagboka jubler, og synes det er fint med back. Men, jubelen har fortsatt en bitter bismak av at han ene gode forsvarsspilleren vi hadde forrige sesong ikke er her, og at vi fortsatt ikke har en spiss som vi veit at virker på det nivået vi skal spille på.

På klubbens sider kan du se svensker på video.

På Østersund sin hjemmeside kan man lese følgende om overgangen:

– Vi är mycket nöjda med vårt gemensamma arbete kring övergången för Rasmus till Våleränga, säger ÖFK:s ordförande Daniel Kindberg. Förhandlingarna har varit intensiva och vi upplever Våleränga som mycket professionella och respektfulla visav vår klubb (ÖFK). Vi lyckönskar Rasmus till denna fantastiska fotbollsutmaning och samtidigt önskar vi Våleränga lycka till på vägen mot ett norskt mästerskap.

At Vålerenga nevnes i samme åndedrag som profesjonelle er kanskje ikke dagligtale her hjemme på bjerget i vår post-Gunnarssonepoke.

Svenskafans.com har også kommentert overgangen:

Det står nu klart att lagets kanske bästa spelare lämnar ÖFK för spel i Tippeligaen och Oslo-klubben Vålerenga Fotball. Lindkvist kom till ÖFK inför förra säsongen från division 1-klubben Dalkurd FF. Det blev snabbt succé för den mångsidige 23-åringen och under sin första säsong i Superettan så blev det totalt tre mål och sju assist på 27 matcher.
Eftersom spelaren hade kontrakt med Östersund för de två kommande säsongerna så är nyheterna oväntade men samtidigt är det inte speciellt underligt att en större klubb visat konkret intresse. Hur kan ingen allsvensk klubb ha nappat tidigare?Vi på SvenskaFans vill tacka Rasmus för sin tid i ÖFK och önskar han all lycka i Norge.

Dette ser lovende ut og ettersom både spiller og I ser ut til å ha stor tro på hans hurtighet og gode venstreben kan det virke som savnet etter Lekjacs blir mindre enn forventet.

Vålerenga i dag
En bayer eller to, og det meste ordner seg.

Legg igjen en kommentar