Dagboka mandag 20. januar 2014

Tap mot Sparta, men det er bare 12 dager til neste tv-sendte fotballkamp og det varmer i oslokulda. Gudmund beviser på VIF-TV at han bør stå for Norge, hvis han gidder. Til slutt nevner vi at DJ Solli has left the building! Spenning i hockeyen Vi taper 2-4 for Sparta og gir Oilers mulighet til … Fortsett å lese «Dagboka mandag 20. januar 2014»

Tap mot Sparta, men det er bare 12 dager til neste tv-sendte fotballkamp og det varmer i oslokulda. Gudmund beviser på VIF-TV at han bør stå for Norge, hvis han gidder. Til slutt nevner vi at DJ Solli has left the building!

Spenning i hockeyen

Vi taper 2-4 for Sparta og gir Oilers mulighet til å passere oss på tabellen. Tapet mot Sparta er nok mindre uttrykk for at GET-ligaen er så jævla jevn og mer uttrykk for at Vålerengas iskrigere varierer en del i prestasjonene. I går var vi ikke helt på og da får vi fik av halv-svensker og det som verre er.

 

Nå begynner det snart

Vi driter i folk som løper, hopper og gjør alt mulig annet unaturlig med planker under beina, vi snakker naturligvis heller om fotballsesongen. Den sparkes i gang lørdag 1. februar kl. 14.00 på Kadettangen. Kampen går på Sumo for de som ikke mener at fotball er best på stadion med pungkuler på størrelse med erter og isbiter mellom tærne. Dagboka gleder seg til årets premiere på Rekas dedikerte mannskap. Kjenn etter nå, du kjenner det klør litt? På Kadettangen har dem varme pølser, vafler og kaffe! Kommer det virkelige gjennombruddet til årets spiller allerede her? Vil Gunnarson herje, hva med Stengel? Nå klør det litt, eller? Hva med om det kommer en prøvespiller, eller han 17 åringen fra juniorlaget som får prøve seg?

 

Gudmund for Norge

Etter å ha sett Høie fomle ballen i mål mot Polen og huske alle tabbemåla til Jarstein opp igjennom, var det befriende å se Gudmund holde mikrofonen i fast grep i flere minutter på VIF-TV. Keeper med fast grep kunne kanskje være noe for Høgmo i den grad Gudmund, eller andre, finner det store engasjementet i å spille for Norge om dagen. Dagbokskribenten var på landskamper tidligere, reiste på en del bortekamper og kosa seg med Norges herrelandslag i fotball. Det må tilstås at engasjementet har blitt sterkt svekka de siste åra, kampene mot Moldova og Polen ble oppdaget nærmest ved en tilfeldighet. Synd, for et landslag som ikke engasjerer, om det gjelder flere enn meg, er med på å redusere fotballinteressen. Landslaget skal være lokomotivet i norsk fotball, i dag er det en trist parentes.

 

DJ Solli

Jan Gunnar Solli startet muligens litt svakt i 2013, men spilte seg opp utover i sesongen. Solli var litt rar, men på en hyggelig og likandes måte. Det er derfor ikke vanskelig å ønske han lykke til. Slik det ser ut nå så trapper han ned i ODD, eller legger helt opp og spinner plater. Som vanlig når det gjelder nyheter om DJ Solli så er det facebookprofilen eller twitterkontoen til Solli selv som er kilden for pressa. Rock on, eller hva dere sier Jan Gunnar..

 

Vålerenga i dag

Det er bare å slenge kastanjer på ovnen og finne frem de tykkeste sokka du har, du skal nemlig til Kadettangen 1. februar.

 

 

Legg igjen en kommentar