Dagboka fredag 17. januar 2014

En dagbok på kjøtt og flesk eller den vanlige suppa på en spiker? Verden sniker seg sakte og sikkert mot seriestart uten at vi helt klarer å tro på det. Midt i fotballens fastetid ser det mørkt ut. Blir det lysere av at vi har en sjetteplass å se fram til? Den grauten har vi … Fortsett å lese «Dagboka fredag 17. januar 2014»

En dagbok på kjøtt og flesk eller den vanlige suppa på en spiker?

Verden sniker seg sakte og sikkert mot seriestart uten at vi helt klarer å tro på det. Midt i fotballens fastetid ser det mørkt ut. Blir det lysere av at vi har en sjetteplass å se fram til?

Den grauten har vi tygd før og tygger den gjerne en gang til, men ikke i dag.

Dagens daukjøtt på dagbokbeinet er forigårsnytt. Men det skal jo fordøyes det også, seigt som det er. Slintrer er også dagbokmat.

Skal vi snakke litt om det?
– Supporterspråket har en valør som det blir litt vanskelig å delta i, var fotballpresidentens kommentar etter å ha blitt beskyldt i Dagbladet onsdag for å ha et selvbilde på nivå med Kim Jung-Un.  Men i farta lovte han at han gjerne tar en samtale med supportermiljøet «om norsk fotball og hvordan vi kan utvikle oss».

Gjør han det? Tar han samtalen? Denne enerådige mannen som ikke er kjent for å snakke med andre enn seg selv når viktige avgjørelser tas (TV-avtalen), og som glatt juger når han snakker med Platini for å fremme sitt eget kandidatur (les mer på klanen.no).

Inkarnasjonen (fra latin carne, «kjøtt») på korstog mot tradisjonell tribunekultur de siste årene, mener han alvor når han sier han vil snakke om det?

Norsk supporterallianse har samling 21.-22. februar. Yngve Hallén har fått et tilbud han ikke kan si nei til. Han unngår å male seg inn i et hjørne, han har takket ja til å stille på NSA-seminaret for å svare på spørsmål og lære litt om «supporterspråkets valør». Dette snappet vi opp på Facebook. Vi gleder oss allerede!

Men det vi gleder oss aller mest til er at noen klarer å stable på beina en motkandidat før valget av ny president på fotballtinget i begynnelsen av mars. Norsk fotball fortjener å slippe Hallén nå. Carne vale.

Vålerenga i dag
Lure på åssen skuddstatistikken 66-28 kun endte med 6-2 til Vålerenga i går.
Les Rosenborg skutt i stykker i Trondheim.

Vålerenga søndag
Gjennomhøle Sparta på Jordal klokka 17

 

Legg igjen en kommentar