Dagboka mandag 13. januar 2014

Alexander Mathisen er tilbake og vi anbefaler spansk vinterferie i mars Ogude fulgte Bojan ut dørene på Valle i forrige uke, til gjengjeld fikk vi ett år til med herlige Morten Berre. Det er bare å lenke seg ved tastaturet i ukene fremover, ting vil garantert skje. Vi har fortsatt et par spillere som skal … Fortsett å lese «Dagboka mandag 13. januar 2014»

Alexander Mathisen er tilbake og vi anbefaler spansk vinterferie i mars

Ogude fulgte Bojan ut dørene på Valle i forrige uke, til gjengjeld fikk vi ett år til med herlige Morten Berre. Det er bare å lenke seg ved tastaturet i ukene fremover, ting vil garantert skje. Vi har fortsatt et par spillere som skal ut og vær trygg på at Rekdal henter inn spillere også. Det har han forresten allerede gjort. Velkommen hjem, Alex!

Les mer: Hardtarbeidende og klok spiller

Rusla over Tønsberg
Etter en målløs første periode, endte det med 5-0 hjemme mot Tønsberg. Det betyr at vi nå leder med 4 poeng ned til Oilers, som spilte tulleturnering i Europa (hadde det vært viktig hadde det vel gått på TV) og oljebønda har derfor en kamp til gode på oss.

Mentor Morten Berre
Høyt elskede Morten Berre signerte for sesongen 2014 på fredag. Det er rart det med Morten Berre, av mange sett på som en virkelig usympatisk filmer om vi går 10 år tilbake i tid. Morten tok tak og gjorde noe med fallesyken sin og vips jobbet han seg inn i folks hjerter. Litt rart med en slik status for en spiller som er svært utypisk i fotballmiljøet. Han ser ut, snakker og oppfører seg som en orienteringsløper eller sjenert kappgjenger, men han er hele Norges Morten Berre. En virkelig hedersmann i fotballen om enn av den litt blyge typen. Vi både håper og tror Berre fortsetter med å levere varene på banen i sesongen som kommer.

Gledelig er det også at ringreven skal være mentor for de yngre, nye spillerne rundt a-laget, de med lærlingekontrakt. Da er det bare å snurpe igjen smella og høre på tipsa fra en virkelig måltjuv. Berre er ikke lenger spesielt rask, ikke spesielt teknisk leken, ikke spesielt god på hodet og skyter ikke spesielt hardt, han er derimot spesielt målfarlig og spesielt god til å skjerme ball. Helt klart en ressurs for klubben både i år og i årene fremover.

Vinterferie til La Manga
Erru keen så reiser du ned til La Manga så du får med deg kampen mot Stabæk 1. mars og rasket fra togstasjonen den 5. mars. Du kommer deg til Spania (Alicante) for under 1000-lappen, leier bil med tre kompiser og booker dere inn i en leilighet eller to. Det behøver ikke å koste dere all-verden, men gir deg en første følelse av hvordan denne sesongen blir. Er du enda mer utålmodig kan du reise med gutta til Tyrkia også, men der er ikke kampprogrammet klart enda. Dagboka ville valgt tradisjonsrik pølsefest på La Manga, men så var det dette med ferieuker, unger, arbeidsgiver og alt annet faenskap da.

Vålerenga i dag
Lure fruen på tur med å juge om badetemperaturene i Middelhavet i mars.

Legg igjen en kommentar