Dagboka onsdag 8. januar 2014

Dagen etter festen i VIF-Hockey, og nå kommer erstatningskrava etter OVERGANGSSAKEN. Lille lørdag, her, for deg. Kakefest på Jordal Tre var ganske så sikre, og to kjempet om hver sin plass. Det ble jackpott for Vålerenga Hockey og samtlige OL-aktuelle ble tatt med til Sotsji. Keeper Steffen Søberg, backene Alexander Bonsaksen og Daniel Sørvik og … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 8. januar 2014»

Dagen etter festen i VIF-Hockey, og nå kommer erstatningskrava etter OVERGANGSSAKEN. Lille lørdag, her, for deg.

Kakefest på Jordal

Tre var ganske så sikre, og to kjempet om hver sin plass. Det ble jackpott for Vålerenga Hockey og samtlige OL-aktuelle ble tatt med til Sotsji. Keeper Steffen Søberg, backene Alexander Bonsaksen og Daniel Sørvik og løperne Sondre Olden og Morten Ask får alle være med på det gjeveste innen ishockey.

For Morten Ask er dette en spesielt god revansj! Han ble vraket til kampene mot Danmark i oktober, men fikk kjenne på landslagsvarmen igjen i desember. Nå blir det endelig OL for Ask, som mistet det forrige etter å ha fått en alvorlig skade i den siste treningskampen før lekene i Vancouver. For Sondre «Superstar» Olden blir det også OL-tur, og i mediekjøret som fulgte var det kort mellom superlativene. Vi nevner bare noen av godordene som ble sagt: «Gjør meg bedre», «Er for god» og «blir med i åresvis».

Så får vi håpe unge Olden ikke tar helt av etter alt skrytet. Med Bonsaksen er det ikke særlig stort, da han allerede i oktober ble blinket ut som sikkert kort fra landslagssjef Roy Johansen.

Forøvrig er Vålerengas sjettemann i OL med i gullkampen. Keeper-trener Stefan Ladhe skal som vanlig keepertrene Sveriges Enroth, Gustavsson og Lundquist der altså. Om Søberg skulle bli proff i utlandet er det lov å håpe han kan trekke en av disse til Vålerenga?

VG kaller det Gunnarsson-saken igjen

Millionkravene hagler inn etter overgangssaken. De forskjellige involverte har fått ødelagt både karriere og privatliv grunnet slett politiarbeid, en maktsyk NFF-president og en TV-kanal helt uten presseetisk evne. Det blir det kostnader av, og nå hagler kravene inn.

Tor Q. Aaserød måtte legge ned sitt advokatfirma som følge av denne saken, og har fremmet et krav på «et betydelig millionbeløp». Som VG tolker til å være på mellom fem og ti millioner kroner.

De andre involvertebegynner å regne seg ferdig, og kravene er ventet i løpet av kort tid. Det blir nok anseelige summer også her, selv om det ikke blir i samme størrelsesorden som for Aaserød.

Forøvrig er det merkelig at VG nå igjen skal trampe på ettermælet til en stakkars tjukk islending. I en sak som ikke han hadde noe med å gjøre, og hvor hans navn ble forsøkt rasert, så er de igang igjen. Drittavis.

Stengel vil bli proff

Stengel, som etter mye om og men ble Vålerenga-spiller, har lyst til å følge i Mats Møller Dæhlies fotspor, og legger ikke skjul på at han ønsker seg utenlands. Dagboka mener at han først og fremst skal ønske seg en plass på laget til Vålerenga, og i så måte bidra til at man ikke er like sug dårlige som i 2013. Dessuten er det ikke alle som har en frykta sportskommentator som pappa, og som kan bruke det som argument for å få en plassp å laget…

Vålerenga i dag

Runke hele veien hjem
Ihvertfall ikke kjøpe VG
Fire spretthopp og en kollbøtte

Legg igjen en kommentar