Dagboka fredag 20. desember 2013

Glede på en fredag kommer i form av Børvens arvtaker. Sorgen kommer om Hallén gjenvelges. Og latter eller tårer sitter løst når Hallén vurderer egen innsats. Dagboka på fredag er klar. Velkommen, til Vidar Ørn Kjartansson I går mente TV2 og islandske nettsider at vi hadde lagt inn bud på mannen. I dag fikk vi … Fortsett å lese «Dagboka fredag 20. desember 2013»

Glede på en fredag kommer i form av Børvens arvtaker. Sorgen kommer om Hallén gjenvelges. Og latter eller tårer sitter løst når Hallén vurderer egen innsats. Dagboka på fredag er klar.


Velkommen, til Vidar Ørn Kjartansson
I går mente TV2 og islandske nettsider at vi hadde lagt inn bud på mannen. I dag fikk vi sms-en, og på klubbens sider kan vi lese om den 23 år gamle spissen fra Fylkir, (det er på Island, ditt esel).

Han var på prøvespill og goalla tre mot formidable Hauerseter. De målene kan du se på DittOslo.no

På klubbens sider skryter Rekdal:

– Vi er veldig fornøyd med å få på plass Vidar, han er en skikkelig målsnik. En ung spennende spiller som passer bra i den profilen vi har, sier I.

Vålerenga ønsker jo å ha yngre spillere med fremtid nå, slik vi har forstått det. Så får vi se hvor langt det holder. Rent utenom de vanlige «jeg er glad for å være her i en stor klubb»-ordene, de som man aldri hører når noen går til LSK, så sier Vidar dette om seg selv:

– Som spiss er jeg god i boksen og flink til å finne rom.

Og slik ser det også ut på målvideoen til DittOslo.no. Vidar har kamper for Islands U17 og U19-landslag.

Dette virker jo rett og slett som en lovende signering. På alle måter det motsatte av Veigar Páll Gunnarsson, og det er like bra som smør og syltetøy på loff.

Hallén og sjelens speil
En annen som snakker om seg selv, men derimot ikke har peiling på egne kvaliteter er NFF-president Yngve Hallén. Til BT og NTB sier han:

– Jeg er trygg på at Fotball-Norge fortsatt ønsker meg som president. Men det er tinget som skal bestemme dette. Jeg skal ikke være 100 prosent trygg på at jeg får fortsette, men når jeg ser på om vi har levert på det vi er satt til å levere på, er jeg trygg på at vi har gjort det.

Så ramser han opp en bunke prosjekter. Og nevner ikke det unevnelige. Som kanskje ikke er så rart når man hører han si dette også:

– Hvis du dyrker det negative med deg selv, blir du en negativ person. Jeg lærte tidlig når det gjelder jobb at du må lage deg bilder av det du vil oppnå, og da oppnår du det. Om du hele tiden tror at ting er håpløst, forplanter det seg.

I de bildene eksisterer ikke behandlingen av damefotballen, fotballederne i Vålerenga og Stabæk, TV2 og triksingen med TV-avtalen.

Jeg lager også bilder av meg selv. Jeg er 1,90 høy, supermarkerte brune muskler, brusende hårmanke og jeg får en blåsejobb under tastaturet av en smellvakker brunette mens en annen masserer skuldrene mine og hvisker varme ord i øret mitt.

Yngve Hallén må gå, og jeg gleder meg mer til det enn til tidenes happy ending.

En kommentar til «Dagboka fredag 20. desember 2013»

Legg igjen en kommentar