Kjøp sesongkort, støtt klubben

Retur 2014, la oss fylle tribunene og klubbkassa. Du trenger klubben og klubben trenger deg, dette er en naturlov. Nå kan du sikre deg sesongkort for 1000-lappen, vi viser deg hvordan. Prisen for sesongkort 2014 på Ullevaal er 2000,-. For en slunken klubbkasse er hver eneste krone gull verdt og bare dette bør være grunn … Fortsett å lese «Kjøp sesongkort, støtt klubben»

Retur 2014, la oss fylle tribunene og klubbkassa. Du trenger klubben og klubben trenger deg, dette er en naturlov. Nå kan du sikre deg sesongkort for 1000-lappen, vi viser deg hvordan.

Prisen for sesongkort 2014 på Ullevaal er 2000,-. For en slunken klubbkasse er hver eneste krone gull verdt og bare dette bør være grunn god nok for å bla opp fra desemberlønna, du veit den du har halv skattetrekk på. Når det i tillegg betyr gleden av å se Vålerenga i fri utfoldelse, 10% rabatt i Sjappa, vennepris på ekstrabillett og forkjøpsrett på billetter til andre kamper begynner det å lukte parfymert av avtalen.

I tillegg kan du få sesongkortet for 1000 spenn. Alt du trenger å gjøre er å få med deg noen som ikke hadde sesongkort i 2013 på mora. Nytt av året er at du får  rabatt for personer du verver. De trenger ikke engang være vennen dine! Vi sakser fra sesongkortets egne sider for å klargjøre:

Dersom du som innehaver av sesongkort 2013 verver 1 stk ny sesongkortinnehavere vil pris være NOK 1500,-/sesongkort. Dersom du verver 2 stk nye sesongkortinnehavere vil prisen være NOK 1000,-/sesongkort.

Hvordan finner du disse som vil være med på å gi deg kortene til lav-pris? På internett svarer vi.

Facebook har en egen gruppe der de som verver og de som vil bli vervet møtes. Den finner du her.

Et annet sted du finner likesinnede er på vårt eget forum. Underforumet «Vervekampanje sesongkort 2014» flommer over av folk som mangler én og to personer for å få sesongkort til kr. 1000,-. Ta en titt, finn din nye venn.

Uansett hvordan du vender og vrir på det går dette tilbudet ut 31. desember. Du har med andre ord ikke mer enn dette året å tenke deg om på.

Om du ønsker å betale fullpris for sesongkortet, eksempelvis om du vil ha det i gave, kan du klikke rett inn på Billettservice og bestille.

Vi sees på Ullevaal 2014!

Legg igjen en kommentar