Dagboka mandag 9. desember 2013

Stakkars Rosenborg og trøndere, de begynner å bli vant til å reise hjem fra Oslo tomhendte, såre i hekken og med snørr i barten. Med håp i blikket og spyleveske i blodet kom bartebermen nedover i en personbil, med 7-1 i sekken kunne ikke engang DDE-kasetten på radioen redde hjemturen. Torgeir Børven Ryktene om dansk bakgårdsfotball … Fortsett å lese «Dagboka mandag 9. desember 2013»

Stakkars Rosenborg og trøndere, de begynner å bli vant til å reise hjem fra Oslo tomhendte, såre i hekken og med snørr i barten. Med håp i blikket og spyleveske i blodet kom bartebermen nedover i en personbil, med 7-1 i sekken kunne ikke engang DDE-kasetten på radioen redde hjemturen.

Torgeir Børven

Ryktene om dansk bakgårdsfotball viste seg å være ubegrunnede, nederlandske Herenveen skal også være interessert i spissen vår. Da begynner vi å snakke litt mere penger og det må i hvert fall være lov å drømme om et tosifret millionbeløp for guttungen. Skal vi tro graverne på forumet som har funnet frem en gammel artikkel fra Varden.no skal ODD ha 35% av overgangssummen etter «fradrag av kjøpesummen på 4.5 millioner pluss 20 prosent». Om det betyr at vi skal beholde 5.4 millioner og 65% av det overskytende eller hvordan dette er å forstå vet ikke dagboka.

Nye spillere

Skjerfet og Reka ble intervjuet inn i helgen og det er mye som taler for at det kan komme flere nye spillere inn om Børven går. Egentlig ikke spesielt sensasjonelt, da alternativet vel ville ha vært og omskolert Muri til spiss. Vel, først må vi få solgt unna noe/noen, så får vi begynne å spekulere, men aller øverste hylle blir det neppe.

Vålerenga – Rosenborg er rævva   7 – 1

Det var akkurat så jævla enkelt og hver eneste seier bringer oss nærmere seriegull i GET-ligaen.

Poengkongen Sondre Olden bidro med to nye assists og en skåring, hvilket sender han opp i ikke mindre enn 40 poeng på 22 kamper, smålekent!

VPN har ikke julekalender

Vi anbefaler imidlertid dittoslo.no og klubbens eget samarbeidsprosjekt med daglige videosnutter. VPN viser ellers til vår egen førjulsserie om nissene i NFF som garantert vil bli fulgt opp med mer moro.

Vålerenga i dag

BM «Ny spiss søkes, fint om du er billig, men ikke suger, litt som eksen min»

Legg igjen en kommentar