Dagboka torsdag 14. november 2013

Bøllene i forbundet har mista gangsynet for godt. Ny skandalesak i retten kommende mandag Obligatorisk lesning: NFF krever 40.000 av Anders, men er han skyldig? (Norsk Supporterallianse) I dag har du annet å gjøre enn å lese dagbok, du skal lese helt andre ting, spesielt hvis du vil sette deg inn i den kommende skandalen … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 14. november 2013»

Bøllene i forbundet har mista gangsynet for godt. Ny skandalesak i retten kommende mandag

Obligatorisk lesning: NFF krever 40.000 av Anders, men er han skyldig? (Norsk Supporterallianse)

I dag har du annet å gjøre enn å lese dagbok, du skal lese helt andre ting, spesielt hvis du vil sette deg inn i den kommende skandalen regissert av nissene i NFF.

Det har rabla fullstendig for juristene på Ullevaal. Mandag starter rettssaken mot Anders som nekter å betale for det andre har gjort. I dag publiserte NSA (Norsk Supporterallianse) en klargjørende artikkel om saken. Her er ingressen:

På mandag 18/11 kl 09:00 er det rettssak i Oslo Tingrett. Den tiltalte heter Anders Johansen og er fra Fredrikstad. Anders er tiltalt av politiet for «uaktsom sprengning» på Ullevaal Stadion. Bakgrunnen for det er – for de uinformerte – at et 50-talls personer aksjonerte mot NFF da Fotballforbundet brøt en gentlemans agreement de hadde med NSA og norske fotballsupportere. Aksjonen innebar at det ble benyttet bluss og blinkere på Øvre Oddsen i kampen mot Albania. Nå har saken tatt en ny vending.

Bøllene i NFF har ikke lært en dritt av overgangsskandalen og durer i vei med holdninger og handlinger stikk i strid med vanlig rettsoppfatning og sunn fornuft. Vi siterer NSA igjen:

Hva nå, NFF?

2013 har vært et skrekkens år. NFF har ved mange anledninger nærmest sjokkert omverdenen med sine handlinger, holdninger og irrasjonalitet. De straffet supporterne kollektivt med et vedtak i februar, de forsøkte å straffe Lillestrøm for pyro i en treningskamp NFF ikke hadde noe med å gjøre, de brøt en gentlemans agreement da supporterne holdt sin del av avtalen og unngikk pyro i 5 serierunder, de og deres påtalenemnd hadde en sentral rolle i at overgangsskandalen rullet og gikk og påførte Stabæk og Vålerenga store tap, de sparket Drillo på en ufin måte, de truer Godset og Stabæk med sanksjoner for banestorming etter henholdsvis seriegull og opprykk, og de straffeforfulgte Anders i et halvt år uten noen som helst bevis. Det er nesten så man ikke tror det.

Det er bare én ting å gjøre nå. NFF bør gå ut og beklage til Anders for den urett de har påført ham. De bør sterkt vurdere å kompensere ham for påkjenningen, og utestengelsen de urettmessig har satt i kraft.
Og de bør for enhver pris unngå å fraskrive seg ansvaret.

Angående politimannen som i et halvt år hardnakket har hevdet han så Anders benytte bluss – du skulle ha gått til Specsavers. Håper ikke flere andre har lidd justismord som følge av dine feil. Du bør stille på politimesterens kontor med lua i hånda og beklage. Kanskje bør du også ta en telefon til Anders.

Det er masse å lære av dette. Nåde den som følger Halléns ideologi og bare ser fremover for å slippe konsekvensene av sine handlinger. Etter et slikt katastrofeår skal man se bakover, se hva som har gått galt og ta lærdom av det. Og enkelte bør kanskje ta sin hatt og frakk og gå.

– Posse


Vålerenga i dag
Vålerenga – Frisk Asker på Jordal klokka 18.30
Vor- und nachspiel på Vertshuset

Bilde: Norsk Supporterallianse

Legg igjen en kommentar