Dagboka fredag 1. november 2013

God kjensla denne fredagen. Vål’enga vant 10-2 på Jordal i går, og jager ny seier i morgen. Så fortsetter sorgen igjen søndag. Vi får kose oss i dag og i morgen. Her har du dagbok. Latterlig enkelt på Jordal Bånnproppen var en bånnpropp. Vålerenga gikk ut på 50% innsats, og ledet 2-1 etter førsteperiode. Til … Fortsett å lese «Dagboka fredag 1. november 2013»

God kjensla denne fredagen. Vål’enga vant 10-2 på Jordal i går, og jager ny seier i morgen. Så fortsetter sorgen igjen søndag. Vi får kose oss i dag og i morgen. Her har du dagbok.

Latterlig enkelt på Jordal

Bånnproppen var en bånnpropp. Vålerenga gikk ut på 50% innsats, og ledet 2-1 etter førsteperiode. Til andreperioden satte man opp til ca 75% og da stod det 8-1, før man sementerte med og fastsette til 10-2 i siste. Det var faktisk så jævla enkelt. Latterlig lett egentlig. Trist at noe så dårlig er i samme liga som Vålerenga. Men, alltid fett med VIF-seier!

I morgen er det Rosenborg i Trondheim. Det er en tøff motstander, selv om de ikke er i toppen. En lang og slitsom tur, men det bør bli tre poeng. Så er det landslagspause, og ikke Vålerenga-kamp før 12. november. Selv om det er en liten treningskamp mot Manglerud den 10. Litt morro for Vålerenga at Lørenskog slo Stavanger borte. Dermed, like stor luke til Lørenskog og enda litt større til Stavanger.

 

Siste kamp er snart spilt 

Hadde du tenkt å gå på «Neste kamp», og se det glitrende teaterstykket? Da er siste sjans i morra. Etter det tas stykket av plakaten på Oslo Nye. Etter siste forestilling er det teppefall-fest på Bohemen.

 

Aaaaaaaaalesund away

Fotballsesongen man skulle ønske var ferdig for lenge siden fortsetter på søndag. Nest siste kamp i dette begredelige forsøket av et jubileum. Alt har gått i dass. Men, inntrykket kan vi snu på. Borte mot Aalesund kan alt skje, selv om Vaalerengens som regel taper der.

Det tristeste av det triste er at motgangen ikke tar slutt. Klanen er ikke i stand til å sette opp buss. Fordi det er for lav interesse. Det kunne man ha godta seg over. Det er det sikkert noen som gjør også, «hva var det jeg sa» liksom. VPN synes unisont at dette gjør vondt. Det er så totalt nedtur. Det eneste positive i all dritten er at kampen går søndag klokka seks.

Nå må alle steiner snus. Klubben vår er i en depresjon, resesjon og finanskrise attpåtil. Vi får trøste oss med at det ikke kan bli stort værre. Det blir ikke i morgen, og antagelig ikke neste år. Men en gang, om ikke så alt for lenge, så kommer vi oss til toppen. Ihvertfall litt over Sogndal, Lillestrøm og de andre drittlaga. Vi reiser oss alltid i Vaalerengens, vi må bare skikkelig skikkelig ned i kjellern først.

 

Vaalerengens innfører tilstedebillett etter HamKam-modellen

Etter at det igår ble kjent at sesongkortprisene øker, har VPN fått nyss om radikal nytenking på Valle. Istedet for å ha tilskuere på stadion, gjør man som HamKam og selger tilstedebillett. For femti spenn henger man opp et bilde av deg på en stol…

Neida, vi får virkelig ikke håpe at det skjer! Det flaueste noen sinne i norsk fotball. Likevel er man ikke langt unna å måtte ty til slike tiltak. Vi bruker helga på å kvesse kniven og vi kommer blodig tilbake på sesongkortsaken. Vi gir oss ikke før hodene ruller, eller eventuelt prisene settes ned til et kjøpelig nivå. Subsidiært at noen går ut åpent med hva slags agendaer de egentlig har.

Sukkersøt applaus fra Klanen om at prisene ikke settes opp etter festforestillingen i år, holder ikke. Det har vært nok puter under arma på Valle-folka. Med Stig-Ove har VPN trua på nye tider, og forventer deretter.

Når man leverer så dårlig som i år må man si unnskyld. Til de som kom, og de som ga faen. Vaalerenges altså, ikke Klanen. Det tror vi Stig-Ove fikser…

 

VIF-helga

  • Lørdag: Rosenborg – Vålerenga, Leangen Arena, kl. 16.00
  • Søndag: Aalesund – Vaalerengens, Danskebåten Stadion, kl. 18.00

2 kommentarer til «Dagboka fredag 1. november 2013»

  1. Tilstedebillett høres helt idiotisk ut. Da hadde det vært bedre med en fullskala oppblåsbar kopi av meg selv i juletreversjon som utløses når dommer blåser kampen i gang. Er det litt vind gir det også en flott effekt, spesielt om man betaler hundre spenn ekstra for en propell på hodet, eller en rangle som kan lage litt god stemning.

Legg igjen en kommentar