Dagboka onsdag 30. oktober 2013

Fotballen er kynisk, i dag ser dagboka på hvem vi kan forsøke å robbe fra de klubbene som rykker ned i Adecco. Dels fordi vi veit at de ville overgangsryktedagene er rett rundt hjørnet og litt fordi vi er kyniske. Rykker en klubb ned er det opphørssalg, da er det bare å være tidlig ute. Hønefoss, Sarpsborg 08 … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 30. oktober 2013»

Fotballen er kynisk, i dag ser dagboka på hvem vi kan forsøke å robbe fra de klubbene som rykker ned i Adecco. Dels fordi vi veit at de ville overgangsryktedagene er rett rundt hjørnet og litt fordi vi er kyniske. Rykker en klubb ned er det opphørssalg, da er det bare å være tidlig ute.

Hønefoss, Sarpsborg 08 og Tromsø

Joda, det er flere som kan rykke ned, men dagboka kjenner det nå engang på gikta at det er disse tre som rykker ned og i tillegg ligger de i øyeblikket nederst på tabellen. Her er de to-tre mest attraktive for Vålerenga.

Vi begynner med TIL, ser du på spillerstallen så er det en grunn til at de ligger der de ligger. Av interesse er spillere som Ruben Kristiansen, kontrakt ut 2014 og Thomas Kind Bendiksen, kontrakt ut 2015. Unge spillere med klare ambisjoner å spille i bedre ligaer enn den norske.

I Sarpsborg 08 er det først og fremst Mohamed Elyounoussi og Aron Samuel dagboka finner spennende. Både Samuel som kom fra oss og Elyounoussi har imidlertid utfordringer knyttet til å levere på et stabilt høyt nivå, men på sitt beste er de profiler i Tippeligaen.

Dagboka sliter med å finne spillere i Hønefoss som vil være en forsterkning for kongeblått. Rikku Riski har et kult navn og er skummel på overganger, er 24 år, men han mangler det lille ekstra. Dagboka ville altså ikke rana Hønefoss etter sesongen.

Om disse tre klubbene skulle rykke ned, så er de fleste av spillerne over av en sånn klasse at de vil koste millioner både i innkjøp og drift, det store spørsmålet er da om vi får noen til å forbarme seg over klubben. Klubben har tålt sesonger før i bunnen av Tippeligaen og det som verre er, men lidelsene er enda verre når vi må så få år tilbake for å finne oss helt i toppen av Tippeligaen!

Vålerenga i dag

Ring en rik onkel, sett ukelønna di på en lottokupong, ring en onkel i Amerika, gjør det du må, men vi trenger penger, satsing og optimisme. Stort annet er det ikke å finne på i vår univers i kveld. Ha en kongeblå onsdag!

Legg igjen en kommentar