Noen lærer aldri

Om du gikk rundt og trodde det er første gang Yngve Hallên er i hardt vær på grunn av sin egenrådige lederstil, så tar du grundig feil. VPN gir deg historien fra Sogndal i 2008 slik NRK.no formidlet den. Ingen lykkes i Sogndal 2007 Fra Arve Uglums artikkel Sogndal lukkast ikkje lenger: «Rolf Navarsete og Yngve … Fortsett å lese «Noen lærer aldri»

Om du gikk rundt og trodde det er første gang Yngve Hallên er i hardt vær på grunn av sin egenrådige lederstil, så tar du grundig feil. VPN gir deg historien fra Sogndal i 2008 slik NRK.no formidlet den.

Ingen lykkes i Sogndal 2007

Fra Arve Uglums artikkel Sogndal lukkast ikkje lenger: «Rolf Navarsete og Yngve Hallen lyt snart ta innover seg at dei har skapt ein organisasjon der nesten ingen lukkast med det dei driv med.» Artikkelen gir riktignok Hallên velfortjent honnør for milliardutbyggingen Fosshaugane Campus før kritikken fortsetter.

Under overskriften «Sjøldestruktiv organisasjon» avslutter journalist Arve Uglum med følgende oppfordring «No håpar eg at berre mediekritikken – for ein fattig gong si skuld – ikkje resulterer i at den eller dei som blir råka i neste augeblink er på full fart vekk frå Sogndal. For ein gongs skuld hadde det vore fint om dei som har ansvaret set seg ned og tenker nøye gjennom kva dei kan gjera for at andre skal lukkast.»

VPN.no mener at om Drillo hadde kjent historien fra Hallên i Sogndal, ville han ha visst hva som ventet da han ble kalt inn på teppet for «frivillig» å si opp sin egen stilling.

Arve Uglums kommentar i dag

VPN.no har vært i kontakt med Uglum i dag og ham kan til tross for at det har gått mange år bekrefte at han oppfatter at Yngve Hallên var ekstremt standhaftig, hard i klypa og at det nok gikk litt røft for seg. Det var omorganiseringer i stort tempo, med mye utskiftning i administrasjonen og alt var nok ikke like godt fundamentert i organisasjonen.

NFF i dag

VPN ser klare likhetstrekk mellom organisasjonene NFF og Sogndal under Hallên, ting som går igjen er egenrådighet og kraftig flukt fra administrasjon/styre. Bytter du ut Sogndal med NFF i artikkelen fra 2008 så virker den som en skremmende presis og aktuell beskrivelse av NFF i dag.

En kommentar til «Noen lærer aldri»

Legg igjen en kommentar